Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor OPEL

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Opel

Opel werd in 1862 gesticht door Adam Opel. De autoproductie begon in 1899. Nu behoort Opel tot General Motors, en levert het wagens niet alleen in Europa,maar ook in landen zoals China, Australië of Singapore. Klanten waarderen de betrouwbaarheid van de Opels,maar alleen met de goede banden kunt u rijplezier en optimale dynamiek verkrijgen.

Een breed gamma aan banden van verschillende producenten

Opel is een leidende autoproducent. Daarom bieden bijna alle bandenproducenten banden geschikt voor Opel aan. Voor de standaard uitrusting werkt Opel samen met vooral bandenmaker Continental. De Opel Astra bijvoorbeeld,komt standaard met Premium Contact-banden van Continental. Opel Corsa is voorzien van Bridgestone S01 met 185/55 R15 formaat. Voor nog meer veiligheid en gemak, kunt u beter kiezen voor kwaliteitsbanden van bekende producenten. Verschillende tests tonen altijd aan dat goedkope producten een groot gevaar voor de veiligheid zijn. Wij bieden voor elke Opel de juiste band, die u veilig kunt gebruiken op ieder wegdek en in alle weersomstandigheden.

Vind de juiste banden voor uw Opel

Als u geschikte banden voor uw Opel zoekt, moet u vooral aandacht besteden aan de markeringen op de band. Dit is een nummer- en lettercode, die voor minder ervaren mensen niet altijd eenvoudig te ontcijferen is. Het eerste cijfer is de breedte van de doorsnede in millimeters, dan volgt de ratio tussen de breedte en hoogte van de doorsnede als percentage. De letter die volgt is het constructietype van de band; de letter "R" betekent een band met ingebouwde "radiaal". Dan volgt aan het einde de velgdiameter in inches,gewichtsindex en snelheidsrating. Het is belangrijk de banden van uw Opel te vervangen als dit nodig is. Elke millimeter tekort aan profieldiepte verlengt de remweg met vele meters.
Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.