Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor OPEL Astra

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor de Opel Astra

In 1991 verving de Opel Astra de Kadett en is sindsdien een van de meest verkochte auto in de compacte klasse. De eerste generatie heette Astra F (als opvolger van de Kadett E) en werd tot 1998 gefabriceerd. De modellen die hier verkocht werden, werden in Polen gefabriceerd. In eerste instantie werd de Astra met drie en vijf deuren gelanceerd, een paar maanden later volgde de stationcar en in 1992 kwam de vierdeurs notchback op de markt. De cabriolet was vanaf 1993 verkrijgbaar. Deze generatie werd als storingsgevoelig en weinig betrouwbaar beschouwd. Door roestige, defecte dynamo´s of kapotte ventilatorriemen waren bezoeken aan de garage regelmatig nodig. In 1998 kwam de Astra G op de markt. Deze kon besteld worden als een coupé en was verkrijgbaar met veel verschillende afwerkingsniveaus. De Astra OPC met 160 pk of ongeveer 200 pk was ook populair.

De derde generatie Astra´s was ook in Duitsland verkrijgbaar tussen 2004 en 2010. In andere landen wordt de Astra H nog steeds als nieuwe auto verkocht. Helaas is de coupé niet langer verkrijgbaar, daar is een OPC-versie voor in de plaats gekomen van 240 pk met wielen van 45,7 of 48,3 centimeter. De juiste banden voor de Opel Astra kunnen gevonden worden in onze online winkel. Natuurlijk vindt u hier ook andere afmetingen voor andere modellen van de Astra zoals de Astra J, de huidige generatie van het voertuig uit de compacte klasse. U kunt natuurlijk zelf kiezen voor welk merk en welke prijs u gaat bij de aanschaf van banden voor de Opel Astra. Wij garanderen een brede selectie, goede service en gratis bezorging als u ten minste twee banden bestelt. Als u op zoek bent naar een garage om uw banden te laten monteren, bieden we u een betrouwbaar netwerk van assemblagestations.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.