Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor OPEL Meriva

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor de Opel Meriva

De Opel Meriva, die sinds 2003 gefabriceerd wordt, was in eerste instantie een kleine MPV, maar is inmiddels zoveel groter geworden dat hij in de categorie compacte MPV valt. De eerste generatie werd ontwikkeld op basis van de Opel Corsa C en werd in Spanje en Brazilië gefabriceerd. In 2006 onderging het model een make-over, waarbij met name de voorkant gewijzigd werd. De Meriva werd gezien als een betrouwbaar voertuig, dat weinig problemen vertoonde en leverbaar was in veel verschillende afwerkingsniveaus. Het aanbod van motoren liep uiteen van een dieselmotor van 75 pk tot een turbomotor van 1,6 liter met 180 pk, die echter alleen geleverd werd bij de Opel Meriva OPC die tussen 2006 en 2011 verkrijgbaar was.

De Meriva-generatie bood de keuze tussen een vijf- en zesversnellingsbak. Daarnaast konden sommige motoren gecombineerd worden met de Easytronic van vijf versnellingen. In 2010 kwam de nieuwe Opel Meriva B op de markt: de tweede generatie van de compacte MPV. Deze was niet langer van de Corsa afgeleid, maar van de Astra en Zafira, wat leidde tot grotere afmetingen. De Meriva B had zogeheten zelfmoord- of portaaldeuren. Dit zijn deuren waarbij de scharnieren niet aan de B- maar aan de C-kolom vastzitten. De B-kolom werd echter wel gehandhaafd. Wij bieden banden voor de Opel Meriva voor beide generaties tegen een redelijke prijs. Als u ten minste twee banden voor uw Opel Meriva bestelt, bespaart u nog meer: de bezorgkosten betalen wij dan.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.