We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor PEUGEOT 1007

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 1007 banden voor de stadsauto uit Frankrijk

De Peugeot 1007 werd in 2004 gepresenteerd als een opvallend model. De auto is voorzien van schuifdeuren die elektrisch te bedienen zijn, maar de vele storingen in de deuren zorgden voor een deuk in het vertrouwen vanuit de consumenten. De verschillende diesel- en benzinemotoren maakten de stadsauto op hun beurt wel weer populair, samen met de testresultaten uit de veiligheidstesten. De Peugeot 1007 was op het moment van productie een van de veiligste auto’s onder de kleine auto’s. De productie van de 1007 werd echter al in 2009 stopgezet. Peugeot wist ongeveer 13.000 modellen van het type te verkopen en dit was vele malen lager dan vooraf ingeschat werd.

Peugeot 1007 banden tegen scherpe prijzen

Hoewel er weinig modellen verkocht zijn, zijn er nog verschillende exemplaren van de stadswagen die rondrijden op dit moment. De opvallende verschijning, de kleine omvang en de schuifdeuren maken het een populair model. Het is verstandig om te kiezen voor de juiste Peugeot 1007 banden, ook wanneer de auto alleen voor kleinere ritten gebruikt wordt. De banden zijn het enige directe contact met het wegdek en dat betekent dat de banden bijdragen aan de veiligheid wanneer zij het juiste profiel hebben, en de juiste bandenspanning. Daarnaast zorgen de juiste Peugeot 1007 banden voor een lager brandstofverbruik en een kortere remweg. Zo wordt de zuinige en veilige stadsauto nog veiliger en tegelijkertijd ook goedkoper in gebruik. Op autobandenmarkt.nl vind je verschillende banden voor de Peugeot 1007 tegen scherpe prijzen en met korte levertijden zodat de banden direct op de auto gemonteerd kunnen worden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.