Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor PEUGEOT 206

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor de Peugeot 206

De Peugeot 206 behoort tot de populairste kleine auto´s in Europa. Hij werd gefabriceerd tussen 1998 en 2012 en verving de 205. De productie vond plaats in Frankrijk en Groot-Brittannië. In eerste instantie was de 206 verkrijgbaar met twee en vijf deuren. In 2000 volgde de CC, een coupé-cabriolet met een elektro-hydraulisch dak. In 2002 kwam de stationcar, met een achterdeur die apart geopend kon worden, op de markt. Een jaar later kreeg de Peugeot 206 een make-over met nieuwe motoren: een benzinemotor met een vermogen van 88 pk en een motor van 2,0 liter die alleen gebruikt werd voor de sportmodellen. Hieronder vallen de S16, de GT en de RC, die een overtuigende prijs-prestatieverhouding hadden. Airconditioning, Recaro-stoelen en wielen van 43,2 cm waren standaard. Voor deze en andere versies van de kleine auto, hebben we voor u de juiste banden voor de Peugeot 206.

De Peugeot 206 maakte ook naam in de motorsport, door de World Rally Championship meerdere keren te winnen. In 2007 kwamen de modellen 207 CC en SW op de markt. Zij namen de plek in van de vergelijkbare carrosseriemodellen van de 206. De sedan was verkrijgbaar als de 206+: een lager geprijsd alternatief voor de 207. De uitrusting had standaard een vijfversnellingsbak, elektrisch bedienbare ramen, ABS en mistlampen. ESP en airconditioning waren als aanvulling beschikbaar. Er kon gekozen worden uit drie motoren (twee benzinemotoren en één dieselmotor). Op autobandenmarkt.nl zult u ook de juiste banden voor de Peugeot 206 en de 206+ vinden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.