We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor PEUGEOT 806

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 806 banden voor de MPV uit Frankrijk

De Peugeot 806 is een van de grotere modellen uit Frankrijk. Het is dan ook een volledige MPV die samen met andere modellen ontwikkeld werd bij onder andere Lancia en Citroën. PSA staat dan ook voor de ontwikkeling van dit type, inclusief de verschillende motoren die ontwikkeld zijn voor dit merk. De eerste modellen werden verkocht in 1994 en in 1998 kreeg de 806 een facelift, waarbij de koplampen aangepast werden en het merklogo op de auto groter gemaakt werd. Voor Nederland betekende de facelift dat de 1.8 versie van de auto niet langer leverbaar was. In 2002 werd de productie van de ruime auto stopgezet omdat er een opvolger gevonden werd in de tweede generatie van de wagen, die Peugeot 807 zou gaan heten.

Peugeot 806 banden kopen voor jouw auto

De 806 is een ruimere auto waarin meer lading meegenomen kan worden, of waar meer mensen tegelijkertijd in kunnen zitten tijdens het rijden. Dat betekent dat de keuze voor de banden nog belangrijker wordt. De juiste Peugeot 806 banden hebben geen moeite met het extra gewicht dat geladen kan worden en zorgen ervoor dat de grotere auto alsnog een prima wegligging heeft. Voor de Peugeot 806 banden kan het verstandig zijn om te kijken naar het geluidsniveau van de banden: Hoe stiller de band is, hoe groter het comfort in de auto zelf zal zijn tijdens het rijden omdat de inzittenden elkaar gewoon kunnen verstaan. Op autobandenmarkt.nl vind je uiteenlopende opties voor de 806 en tal van montagepartners die de banden direct op jouw MPV kunnen zetten en de beste bandenspanning kunnen adviseren.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.