Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor ROVER

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor uw Rover

Om de banden die u nodig hebt weer te geven, hebben we alleen de bandenmaat nodig die op het kentekenbewijs uw auto staat. We zullen de rest voor u doen, en u alle geschikte modellen laten zien. Bestel vandaag nog en profiteer ten volle van onze uitstekende klantenservice en snelle levering.

De British Rover Company werd opgericht in 1878 onder de naam Starley & Sutton Co, met een hoofdkantoor in Coventry. Het bedrijf Land Rover is een afsplitsing van dit bedrijf - dat Rover's fabriceerde en verkocht van 1904 tot 1967 toen het werd opgenomen in de Leyland Motor Corporation.
Rover heeft de eer de moderne vormgeving van de fiets te hebben bedacht aan het eind van de negentiende eeuw, maar werd later bekend voor zijn motorfietsen en auto's - al voorzien van het bekende logo met het Vikingschip .

Na een lange en ingewikkelde geschiedenis, met meerdere veranderingen van eigenaar, is de productie van Rover's in 2005 gestopt. Maat het logo met het Vikingschip is vandaag nog steeds aanwezig op de wegen, met automodellen zoals de Streetwise, de Metro of de Concerto. Bij autobandenmarkt.nl, kunt u voor uw Rover geschikte kwaliteitsbanden vinden tegen onvergelijkbare prijzen. Kies uit een breed scala aan zomer-, winter-, all-season en run-flat banden. We hebben tal van verleidelijke aanbiedingen van merken als Nankang, Star Performer, of Hankook. Garandeer uw veiligheid en het rijcomfort en bestel nu bij autobandenmarkt.nl.

Voor u banden bestelt moet u altijd het kentekenbewijs van uw voertuig controleren om er zeker van te zijn dat de banden die u bestelt geschikt zijn voor uw auto.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.