Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor ROVER 75

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Rover 75 banden voor de luxe Engelse auto

De Rover 75 is een luxere auto en wordt gemaakt in Engeland sinds 1998. Het is niet de eerste Rover 75 die gemaakt werd, in de jaren ’40 en ’50 werd er al eerder een serie gemaakt die dezelfde naam had. De Rover 75 die sinds 1998 gemaakt wordt, kan geleverd worden met voorwielaandrijving, maar is ook beschikbaar met achterwielaandrijving en vooral het aantal features in de auto is opvallend. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen gemaakt, waarbij een lange wielbasis zorgde voor de ontwikkeling van de Rover 75 Limousine, en in 2002 werd het model voorzien van een V8 motor voor nog betere prestaties. In 2004 zou de Rover 75 voorzien worden van een facelift om zo meer aan te sluiten bij de Europese auto’s en afstand te nemen van het retro design. Uiteindelijk zou de productie in 2005 stopgezet worden.

Rover 75 banden en de verschillende eigenschappen

De Rover 75 is een zwaardere en grotere auto en heeft daarom de juiste Rover 75 banden nodig. Het is goed om tijdens het vergelijken te letten op de eigenschappen van de banden die aangeboden worden. Voor de mensen die langere afstanden rijden in deze comfortabele auto is een goede wegligging belangrijk, maar zij hebben ook baat bij stille Rover 75 banden. Rijd je echter veel kleinere afstanden en gebruik je de auto veel minder vaak, dan kan de prijs een factor zijn die de doorslag kan geven bij het vergelijken. Alle banden zijn direct via de website te bekijken. Bestel je de banden bij autobandenmarkt.nl, dan kun je direct profiteren van de korte levertijden en de lokale partners die de banden direct op jouw eigen Rover kunnen monteren, in sommige gevallen zelfs bij jou thuis.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.