Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor SKODA

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Skoda

De geschiedenis van deze Tsjechische autoproducent, Skoda begon in 1895, maar het merk kreeg slechts bekendheid na de overname door Volkswagen. Op dit ogenblik biedt Skoda een groot gamma aan modellen aan in bijna alles klasses. Skoda Fabia behoort in de compacte klasse en is zeer populair, terwijl de Skoda Octavia één van de best verkopende modellen in de middenklasse is. Dankzij de goede verkoop is er een goed aanbod aan banden door bekende producenten. De banden voor Skoda zijn beschikbaar als zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden.

Een grote keus aan banden voor Skoda

Het bedrijf werkt samen met verschillende producenten wat betreft de standaard uitrusting van de voertuigen, maar vooral met Michelin, Goodyear en Continental. De gewoonlijke formaten voor banden voor Skoda zijn:
  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16
Het is aan te raden het registratiecertificaat en uw voertuig te raadplegen alvorens banden te kopen, om te weten welke formaten geschikt zijn voor uw Skoda. Neem de instructies van de autoproducent in acht bij het kopen van banden; dit is de enige mogelijkheid om de opgegeven waarden betreffende brandstofverbruik en geluid in stand te houden.

Een veilige rit met banden voor Skoda

De kwaliteitsbanden voor Skoda geven uitstekende grip op elk wegoppervlak en in alle weersomstandigheden. Als de temperatuur daalt tot onder 7 graden Celsius raden wij u aan over te gaan van zomerbanden naar winterbanden. De speciale rubbermix van winterbanden is elastischer, zodat zij zelfs bij lage temperaturen hun elasticiteit behouden. Het profiel heeft veel groeven en inkepingen, en biedt een betere wegcontrole op besneeuwde wegen en ijs. Het nadeel is het hoger brandstofverbruik. Het is daarom aanbevolen dat u na de wintermaanden overschakelt op zomerbanden.
Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.