Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor SUZUKI Grand Vitara

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Suzuki Grand Vitara voor de SUV sinds 1998

In 1998 werd de Suzuki Grand Vitara naar buiten gebracht door Suzuki. Het verving de Suzuki Vitara en was direct leverbaar als 3-deurs of 5-deurs. De Grand Vitara kon geleverd worden als een volledig gesloten model, of als model met een softtop die geopend kon worden. In 2001 werd een speciale uitvoering gemaakt door Suzuki, de Grand Vitara XL-7. De grootste verschillen liggen in de langere wielbasis van de speciale uitvoering en een compleet nieuwe V6-motor. In 2005 werd de nieuwe generatie van de Grand Vitara getoond, de productie van deze generatie zou doorlopen tot 2015. De nieuwe generatie was volledig opnieuw vormgegeven en, zoals verwacht kon worden, waren er meer nieuwe features in de nieuwe generatie verwerkt. De tweede generatie kreeg in 2012 een facelift waarbij vooral de voorzijde van de auto onder handen genomen werd.

Suzuki Grand Vitara banden, wanneer je prestaties wilt

De Suzuki Grand Vitara is een SUV en is gemaakt om prestaties te leveren. De agressieve uitstraling is pas het begin, want het zijn de motoren die het echte verschil maken. Om prestaties te kunnen leveren, heeft de auto de juiste Suzuki Grand Vitara banden nodig, en de juiste bandenspanning. Zo kan het vermogen van de motor beter overgebracht worden naar het wegdek. Daarnaast maken de juiste Suzuki Grand Vitara banden de auto veiliger en zuiniger, maar alleen bij de juiste bandenspanning. Wanneer je de banden via autobandenmarkt.nl bestelt, profiteer je van de korte levertijden en de lange lijst met servicepartners die de banden direct op de auto kunnen leggen en advies kunnen geven over de juiste bandenspanning voor de banden bij jouw type.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.