Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor SUZUKI Ignis

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Suzuki Ignis banden voor de compacte Japanner

De Suzuki Ignis is met recht een aparte verschijning te noemen. De vormgeving en opbouw van de auto maken dit een subcompacte auto, die tussen 2000 en 2008 gemaakt werd. Het is de opvolger van de Cultus en zou uiteindelijk in 2016 opnieuw op de markt gebracht worden, maar ditmaal als een cross-over. De Ignis zou de basis worden van de Chrevolet Cruze, na de samenwerking tussen GM en Suzuki. Opvallend is dat de facelift van de Ignis en verlengde versie zou worden van het origineel, een uitbreiding van meer dan 14 centimeter was het gevolg. De Ignis is verkrijgbaar met verschillende motoren en zou ook door Subaru gebruikt worden om het assortiment uit te breiden, onder de naam Subaru G3X Justy.

Suzuki Ignis banden via het internet bestellen

De modellen die na 2016 gemaakt zijn, verschillen sterk van de eerste generaties van de Ignis. De tweede generatie is een cross-over die gemaakt is om sterke prestaties neer te zetten. Ben je op zoek naar Suzuki Ignis banden, dan is het goed om eerst te kijken naar het model dat je hebt, de huidige bandenmaat en de eisen die je aan de banden stelt. Een compacte auto die vooral gebruikt wordt voor boodschappen en kleine ritjes heeft geen agressief profiel nodig, terwijl de cross-over die naast de weg ook gebruikt wordt juist niet zonder een sterke grip kan. Let vooral op de bandenspanning wanneer je de nieuwe banden op de auto hebt – dit kan de levensduur van de banden sterk uitbreiden. Alle banden zijn te bestellen via autobandenmarkt.nl, waar een breed assortiment met scherpe prijzen direct beschikbaar is voor je.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.