We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor SUZUKI Jimny

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Suzuki Jimny banden voor de SUV uit Japan

De Suzuki Jimny is geen nieuw model auto. De eerste Jimny rolde al in 1968 uit de fabriek en dit originele type wordt in verschillende landen nog altijd gemaakt. De tweede generatie van de auto zag in 1984 het levenslicht en zou in 1988 verkocht worden als Suzuki Samurai in Nederland. De tweede generatie heeft veel uiterlijke kenmerken overgenomen van de eerste generatie, maar is een compleet nieuw model. Ook de derde generatie, die vanaf 1988 gemaakt zou worden, is een populair model geworden met de vierwielaandrijving en de 1.3 liter motor. In 2005 zou Suzuki geen nieuw model ontwikkelen, maar kwam het wel met een nieuwe dieselmotor waar de Jimny van de derde generatie mee geleverd kan worden tegenwoordig.

Suzuki Jimny banden online bestellen

De Suzuki Jimny is een SUV die vooral buiten de wegen om gebruikt wordt. Daar moet rekening mee gehouden worden bij het aanschaffen van Suzuki Jimny banden. Rijd je ook op het asfalt met de SUV, dan is het goed om daar ook rekening mee te houden. De off-road banden voor de Jimny presteren namelijk niet op de straat. Bekijk altijd de eigenschappen en de bandenmaten van de Suzuki Jimny banden zodat je zeker weet dat je de banden kiest die bij de auto passen en bij de manier waarop je de Jimny gebruikt. De aanschaf van nieuwe banden zorgt voor direct profijt: De SUV krijgt een betere grip, verbruikt minder brandstof en kan betere prestaties leveren op alle terreinen. Alle banden vind je op autobandenmarkt.nl, waar een groot aanbod te vinden is, samen met een lange lijst aan servicepartners die de banden direct voor je op de auto kunnen monteren.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.