Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor TESLA

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Tesla banden, de juiste banden voor jouw Tesla

Tesla werd al direct bij de oprichting een bedrijf van de toekomst genoemd. Het duurde niet lang voor het een flinke investering binnenhaalde en bezig kon met het ontwerpen van auto’s die op elektriciteit zouden gaan rijden. De ideeën en ontwerpen waren er en toen het bedrijf eenmaal te vinden was op Wall Street en daar flinke winsten boekte bij de beursgang, kwamen ook de verkopen op gang. Tesla heeft een eigen verkoopnetwerk waarmee het de geproduceerde wagens sneller aan de man weet te brengen en heeft inmiddels verschillende modellen uitgebracht. Op dit moment maakt Tesla niet alleen auto’s, het houdt zich ook bezig met het installeren van opwekkingsvormen van groene energie bij mensen thuis. De naam wordt echter nog het meest verbonden met de sportieve elektrische auto’s, die jaarlijks terrein winnen.

Tesla banden online kopen

De modellen van Tesla verkopen goed en de reikwijdte van de accu’s is nu al groter dan voorspeld werd. Die extra kilometers zijn handig, maar het betekent ook slijtage aan de banden. Daarom is de vraag naar Tesla banden sterk toegenomen, zeker voor het Model X, aangezien deze binnen drie seconden van 0 naar 100 kilometer per uur kan komen en dus comfortabele banden nodig heeft. Tesla banden moeten ook stil zijn, bij het gebrek aan een verbrandingsmotor is het geluid van de banden namelijk direct beter hoorbaar en dit kan storend zijn. Op autobandenmarkt.nl vind je alle maten voor de Tesla banden en deze zijn direct te bestellen, waarna deze binnen een korte tijd thuis afgeleverd zullen worden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.