Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor TOYOTA

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Toyota

Het bedrijf Toyota is opgericht in 1937. In 2007 verkocht het bedrijf 9,5 miljoen auto's, waardoor het de grootste autofabrikant ter wereld werd. Allereerst waarderen bestuurders de betrouwbaarheid van Toyota voertuigen. Toyota heeft breed aanbod aan modellen. De meest populaire modellen zijn:
  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla
Het aanbod aan banden voor Toyota-modellen is ook groot. Voor uw Toyota kunt u banden van alle bandenfabrikanten gebruiken. Voor de standaarduitrusting van hun modellen, maakt Toyota gebruik van gerenommeerde fabrikanten.

Geschikt modellen voor alle Toyota's

Voor kleinere modellen zoals de Toyota IQ, zijn er beperkte keuzes wat de bandenmaten betreft die gebruikt kunnen worden. De standaard bandenmaat voor de IQ is 175/65 R15. Voor de compacte modellen is de keuze groter. Bijvoorbeeld, als het gaat om de Toyota Auris kunt u afhankelijk van het type motor kiezen uit meerdere bandenmaten. De Toyota Auris Hatchback I 1.4 L is oorspronkelijk voorzien van de volgende bandenmaat: 195/65 R15. U kunt ook één van de volgende bandenmaten kiezen:
  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17
Voor de Toyota RAV4, een SUV-model, zijn bredere banden beschikbaar (tot 235 mm). Het wordt aangeraden het kentekenbewijs of autopapieren van de auto te bekijken voor u banden voor uw Toyota bestelt. Het wordt aanbevolen om banden te gebruiken die zijn goedgekeurd door de autofabrikant.
Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.