Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor TOYOTA Aygo

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Toyota Aygo banden

De Toyota Aygo is een stadsauto die sinds 2005 wordt aangeboden en optioneel verkrijgbaar is met drie of vijf deuren. Het model was bedoeld voor jonge mensen en was, op dat moment, het kleinste model van de Japanse autofabrikant (dat is nu de iQ). De Aygo is vervaardigd in de Tsjechische Republiek, samen met de Citroen C1 en de Peugeot 107. De drie auto's zijn gelijk en hebben ook dezelfde motor met 68 pk. Maar de Aygo is ook verkrijgbaar met een 54 pk dieselmotor, echter niet in Duitsland. De lijst van beschikbare extra accessoires is vrij kort, wat samen met andere kostenbesparingen de prijs voor Toyota en de klant verlaagt. Maar niets is bespaard op de veiligheid - de Toyota Aygo behaalde goede resultaten in de Euro NCAP-crashtest.

De Toyota Aygo wordt beschouwd als zuinig en milieuvriendelijk. Brandstof kan ook worden bespaard met de juiste Toyota Aygo banden. Het EU bandenlabel geeft weer hoe zuinig banden zijn. Het wordt getoond voor elke Toyota Aygo band in de onlinewinkel autobandenmarkt.nl. U bespaart niet alleen geld bij het kopen van uw banden, maar later bespaart u ook geld bij het vullen van de benzinetank. De Aygo is geactualiseerd in 2009 en 2012, met inbegrip van de motor. Deze stoot slechts 102 gram koolstofdioxide per kilometer uit. Klanten kunnen kiezen tussen drie uitvoeringen: Aygo, Aygo Cool met airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en cd-radio en de Aygo Edition.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.