Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor TOYOTA iQ

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Toyota iQ banden voor de misser van Toyota

Toyota wilde met de iQ een groot marktaandeel veroveren door een luxe auto te bouwen die qua grootte een van de kleinste auto’s zou zijn. De auto werd in 2007 aan het publiek getoond en in 2008 werd begonnen met de bouw en verkoop van de auto’s. Hoewel het idee van Toyota duidelijk was, kwamen er al snel problemen. De grotere Aygo was namelijk voor veel minder geld te verkrijgen en de luxere opties van de iQ kwamen niet sterk genoeg uit de verf om het een succes te maken. De verkoop startte in Nederland in 2009, maar reeds in 2013 werd de auto bij de dealers weggehaald omdat de verkoopcijfers tegenvielen. Nederland was geen uitzonderlijk geval, ook in andere landen werden de auto’s teruggestuurd naar Toyota omdat ze niet verkocht werden.

Toyota iQ banden online bestellen

De Toyota iQ is desalniettemin een sterk model met negen airbags, een goede score op het gebied van de veiligheid en veel interessante mogelijkheden. Ook was het aantal motoren bij de introductie van het model direct breed, maar het mocht niet baten. Door de tegenvallende verkoopcijfers is alleen de benzinemotor met 1.0 liter nog verkrijgbaar. Toyota iQ banden zijn wel makkelijk te bestellen, dat kan gewoon via het internet. De standaardmaat voor de Toyota iQ banden zorgt ervoor dat je direct kunt kiezen uit verschillende merken. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed assortiment aan banden en velgen die direct bij jou in de buurt gemonteerd kunnen worden op de auto.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.