We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor TOYOTA RAV4

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Toyota RAV4 banden

De RAV4 is een kleine SUV die op de markt is sinds 1994. Het heeft een zelfdragend mono-chassis in plaats van een chassis van het ladder-type. Het idee hierachter is om het beste van een personen- en een off-road-auto in één voertuig te verenigen - dit is wat de RAV4 zo succesvol maakte.

De eerste generatie had permanente vierwielaandrijving en een benzinemotor met 129 pk. Hoewel het niet beschikte over versnellingsbak-reductie en andere technische kenmerken die typerend zijn voor een off-road voertuig, deed de auto het heel goed de weg. Dit werd gewaarborgd door de overeenkomstige bodemhoogte en centraal sperdifferentieel. Na de driedeursversie, introduceerde Toyota de vijfdeursversie, die een langere wielbasis had en meer ruimte bood. In 1998 volgde een cabriolet-versie, als onderdeel van een facelift. Twee jaar later is de tweede generatie van de RAV4 op de markt gekomen. Deze was significant groter en voorzien van 150 pk benzinemotor of een 116 pk dieselmotor. Daarnaast kon de Toyota RAV4 nu worden besteld met voorwielaandrijving en een 1,8 liter motor.

Vanaf 2006 was de 12 cm langere RAV4 III beschikbaar, maar niet meer met drie deuren en opnieuw alleen in all-wheel drive uitvoering, omdat de voorwielaangedreven versie niet door de klanten werd geaccepteerd. Dit veranderde met de facelift in 2009. Nu werden alleen motoren met een vermogen van ten minste twee liter aangeboden, uitgerust met een dieselmotor van 177 pk. De huidige RAV4 is op de markt geweest sinds 2013 met twee dieselmotoren en een benzinemotor. De auto is opnieuw groter geworden. Of u nu rijdt in een ouder of een nieuw model - bestel uw Toyota RAV4 banden in onze onlinewinkel en profiteer van de vele voordelen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.