Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor VOLKSWAGEN New Beetle

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Volkswagen New Beetle banden voor de nieuwe kever

In 1994 werd het eerste ontwerp van de Volkswagen New Beetle gepresenteerd. Het is de opvolger van de Kever en zou in 1998 voor het eerst officieel getoond worden. Voor het technische gedeelte werd naar de Golf 4 gekeken, maar het ontwerp van de New Beetle bleef trouw aan de Kever van weleer, waarmee het direct een retrolook wist te verwerven en een bepaalde status zou krijgen onder de liefhebbers van de Kevers. Hier hield het niet mee op, want in 2003 besloten de Duitsers ook een cabriolet op de markt te brengen. In 2006 werd de serie voorzien van een facelift en in 2011 werd de productie stopgezet omdat er een opvolger was. Dit werd de Volkswagen Beetle A5. Er zijn drie verschillende dieselmotoren verkrijgbaar voor de nieuwe Kever, en meer dan 10 benzinemotoren, van 8 tot 24 kleppen.

Volkswagen New Beetle banden voor jouw kever

De Volkswagen New Beetle werd al snel populair dankzij de ronde lijnen van het ontwerp, welke duidelijk gebaseerd zijn op de populaire Kever. De populariteit heeft ervoor gezorgd dat er veel modellen verkocht zijn en dat zorgt voor een grote vraag naar Volkswagen New Beetle banden. Deze zijn in veel soorten te verkrijgen en zijn het makkelijkst via het internet te bestellen. De kleine auto heeft baat bij kwalitatieve banden, omdat deze zorgen voor een stabiele wegligging. Alle banden vind je op autobandenmarkt.nl, waar je niet alleen een uitgebreid assortiment vindt, je vindt hier ook nog eens bijzonder aantrekkelijke prijzen voor alle autobanden en velgen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.