Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor VOLKSWAGEN Polo

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

VW Polo banden

De VW Polo wordt sinds 1975 gefabriceerd. De eerste generatie werd met drie deuren aangeboden tot 1981. Het notch-back versie, beschikbaar sinds 1977, wordt de Derby genoemd . De Polo Basis was het instapmodel en had weinig standaarduitrusting, maar er waren genoeg beter uitgerust alternatieven, met inbegrip van de Polo GTS. De eerste generatie Polo werd gevolgd door de Polo II, die tot 1994 op de markt was en deze kon in eerste instantie alleen worden gekocht als driedeurs hatchback. In eerste instantie was het vermogen van de motoren 60 pk, later 115 pk. De Polo was erg populair en bleef daardoor lange tijd beschikbaar.

De derde generatie Polo kon eindelijk kon worden besteld met vijf deuren. Er was een keuze tussen een handgeschakelde vijfversnellingsbak of een viertraps-automaat in combinatie met motoren van maximaal 125 pk. Vanaf 1997 is de VW Polo voor de eerste keer als een stationcar verkrijgbaar. Hetzelfde jaar werd hij bekroond met drie sterren in de Euro NCAP-crashtest en drie jaar later kreeg hij vier sterren.

De Polo IV werd gefabriceerd van 2001 tot 2009, er was een facelift in 2005. Hij was groter dan zijn voorganger - ongeveer even groot als de Golf II, gebouwd van 1983 tot 1992. Wanneer de achterbank is neergeklapt komt meer dan 1000 liter bagageruimte beschikbaar. In 2003 werd de Polo Special met 16 inch wielen gelanceerd - wij bieden u de juiste VW Polo banden die u in onze onlinewinkel kunt kopen. Ook als u op zoek bent naar banden voor de vijfde generatie VW Polo, kunt u die bij ons vinden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.