Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor VOLKSWAGEN Sharan

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

VW Sharan banden

De VW Sharan is een MPV die identiek is aan de Seat Alhambra en - tot 2006 - aan de Ford Galaxy. Hij is gefabriceerd sinds 1995 en in eerste instantie leverbaar met twee benzinemotoren en een dieselmotor. De motoren hadden tussen de 90 en 174 pk. Vanaf het jaar 2000 kwam de Sharan 2.8 V6 op de markt met meer dan 200 pk en vierwielaandrijving. Hij versnelde van 0 naar 100 km/uur in minder dan 10 seconden. Daarnaast bood Volkswagen een variant aan met een LPG-motor, de 2.0 LPG.

De eerste generatie van de Sharan had tot zeven stoelen, waarbij de achterste rij neergeklapt of volledig verwijderd kon worden. Dit gaf een kofferbak met veel ruimte. In 2010 kwam de tweede generatie op de markt, gebaseerd op de VW Passat B6. Deze heeft schuifdeuren aan de zijkanten en een start-stopsysteem om brandstof te besparen. Met de juiste VW Sharan banden kunt u ook minder brandstof verbruiken. Om dit te bereiken gebruiken de bandenfabrikanten een speciaal rubbermengsel. Wij bieden dit type VW Sharan banden aan in onze online shop - let op het EU bandenlabel. De VW Sharan's motoren hebben tot 200 pk en zijn krachtiger en zuiniger dan de oude motoren. De Sharan II heeft een derde rij stoelen als optie, maar deze stoelen zijn niet langer verwijderbaar. Maar aangezien deze langer is dan zijn voorganger is er meer ruimte in de kofferbak - het volume is nu 2430 liter of bijna 2300 liter voor de uitvoering met zes/zeven stoelen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.