Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Avon Winterbanden

Avon winterbanden

De bandenfabrikant Avon, wiens aanbod ook winterbanden met een goede prijs-kwaliteitverhouding bevat, is sinds 1904 aanwezig op de bandenmarkt. In 1997 werd de Avon Tyre Corporation gekocht door het Amerikaanse bedrijf Cooper Tyre & Rubber Company, maar ze blijven premium kwaliteit banden maken.

Hoge kwaliteit Avon winterbanden

Avon winterbanden van Avon worden aanbevolen vanwege hun rolstabiliteit, weerstand tegen aquaplaning en controle op natte of besneeuwde wegen tijdens het winterseizoen. De rubber die wordt gebruikt voor Avon winterbanden garandeert dat ze hun eigenschappen behouden bij temperaturen van onder de 7 graden Celsius, waardoor een betere grip bij koud weer op elk wegdek is gegarandeerd. De transversale en longitudinale loopvlakpatronen zijn groter dan die op zomerbanden , waardoor een snellere afvoer van water, modder en sneeuw is gegarandeerd.

De topprestaties van Avon winterbanden, zoals de Ice Touring ST of CR85 beveelt ze aan autobezitters aan tijdens het koude seizoen. Op autobandenmarkt.nl kunt u de profielen bekijken van de Ice Touring en Ice Touring ST, banden voor personenauto's tegen de beste prijzen die online beschikbaar zijn. Voor de Offroad/4x4 klasse raden we de Ranger Ice aan en voor bedrijfswagen het model Avon Vanmaster.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave