Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Avon Zomerbanden

Avon zomerbanden

Avon is actief op de bandenmarkt sinds 1904. In 1997 werd de Avon Tyre Corporation gekocht door het Amerikaanse bedrijf Cooper Tyre & Rubber Company. Avon zomerbanden behoren tot de “premium” categorie banden als het om veiligheid en comfort gaat.

Avon zomerbanden, de perfecte keuze

Avon biedt meerdere modellen zomerbanden, zoals de Avon ZV5 - een premium band met uitstekende prestaties in alle weersomstandigheden - en de Avon ZV3 - premium band met een asymmetrisch patroon voor compacte auto's. Avon maakt ook banden voor sportauto's, ZZ5 en ZZ3 bedoeld voor snelheidsliefhebbers die een maximale veiligheid tijdens hun races wensen. Het profiel van de Avon ZZ5 is getest op de Nürburgring baan en bij andere tests in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Duitsland.

Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste zomerbanden Avon voor uw auto. Bestel nu banden online op autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave