Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Dunlop Winter Response 2 185/65 R14 86T

Dunlop

Dunlop Winter Response 2
185/65 R14 86T

Bandenmaat
185/65 R14 86T  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Winterbanden
M+S keurmerk
met het sneeuwvloksymbool
Snelheid
T: Goedgekeurd tot 190 km/h
EAN
3188649820467
Artikelnummer
R-240199
EU Bandenlabel
Test-beoordeling:
ANWB.nl
ANWB.nl
Klantbeoordelingen
EU
European Production

Adviesprijs*   € 106,00
Net
€ 74,19

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Winterbanden speciaal ontwikkeld om controle over het voertuig in alle rijomstandigheden te houden tijdens de winter. SP Winter Response is een winterband die grip en een betere controle en een betere niveau van de reactie op de winter ritten in alle omstandigheden biedt. Winterbanden die twee soorten lamellen toont, die samenwerken om een betere stabiliteit en tractie controle te bieden.

Ribben op de schouders van de band verhogen de tractie en remprestaties, terwijl de hoge amplitude van de rib in het midden van het profiel verhoogt tractie en productie van hoge niveaus van de rolweerstand tegen wegglijden tijdens het rijden in de winter rijomstandigheden. Winterbanden met het merk 'M + S' overeenkomstig Richtlijn 92/23/EEG van de Raad van 31 maart 1992 betreffende de banden (banden) motorvoertuigen en aanhangwagens daarvan.

Silica-Plus rubbersamenstelling. Een rubbersamenstelling uit de motorsport die een hoge mate van grip levert, met name op natte wegen en bij lage temperaturen.Voordelen Ongeëvenaarde rem- en versnellingsprestaties; hoge grip in natte en koude omstandigheden; weinig slijtage.

Jointless Belt (JLB). Een hybride overlaytechnologie die omtrekvervormingen bij hoge snelheden beperkt.Voordelen Ongeëvenaarde stabiliteit bij hoge snelheid; soepele en gelijkmatige slijtage.

Asymmetrisch profiel. Een asymmetrisch profiel biedt betere handling en een betere weerstand tegen aquaplaning. De rondlopende centrale rib verbetert de stabiliteit en de precisie. De asymmetrische plaatsing van de groeven verbetert de grip op nat en droog wegdek.Voordelen Verbeterde prestaties op rechte stukken en in de bochten; grotere weerstand tegen aquaplaning.

Multi-lamelsysteem. Winterse rijomstandigheden kunnen enorm uiteenlopen. Van koud en droog naar sneeuw of ijzel stellen deze omstandigheden zeer hoge eisen aan een band. Dunlop's meervoudig lamelsysteem gaat deze uitdaging aan, met verschillende typen lamellen voor afwisselende winterse wegomstandigheden.Voordelen Consequente prestaties in diverse winterse omstandigheden.

Multi Radius Tread (MRT). MRT-ontwerpen verdelen het loopvlak in de breedte in tien segmenten met een verschillende straal en zijn daardoor nauwkeuriger. Dit leidt tot zeer effectieve drukverdeling op het wegcontactvlak. Het effect is een veel geleidelijker overgang van rechtuit rijden naar bochten, wat leidt tot nauwkeuriger en progressieve reacties. Voordelen Aanzienlijk betere controle onder alle rijomstandigheden; uitstekende handling op nat en droog wegdek; meer controle bij het nemen van bochten.

Business Reviews
Profile:Winter Response 2
Beoordelingsdatum Testfaciliteit Dimensies Tekst van Review Beoordeling Afsluiter
09/2021 ANWB.nl 185/65 R14 86T Recommendable
Band met goed afgestemde eigenschappen.Goed tot zeer goed op droog en op sneeuw.Goed op nat wegdek en op ijs.Relatief lawaaiige band (geluid in de auto).
10/2017 ANWB.nl 185/65 R14 86T Satisfactory
Product dat al wat langer op de markt is en vooral in de wat kleinere bandenmaten wordt aangeboden. In deze bandenmaat is ook de Dunlop Winter Sport 5 leverbaar maar alleen met snelheidscode H, wij testen nu T banden, vandaar dat we voor dit type kozen. Die scoort goed tot zeer goed op nat en goed op sneeuw. Op droog wegdek zijn er lichte tekortkomingen (afwaardering).

WinterResponse2 tyre review

Gemiddelde uit 271 testbeoordelingen
Grip bij droge condities
Remeigenschappen bij droge condities
Grip bij natte condities
Remeigenschappen bij natte condities
Grip bij sneeuw
Comfort
Geluid (binnen auto)
Slijtage band
brandstofverbruik
Hoeveel kilometer gereden? 6.336

19.04.2020 van TheoB
De banden zijn geluidsarm, goede grip op de weg bij droog en nat weer, maar ook goede grip in de sneeuw. Na 4097 km geen meetbare slijtage. profiel is 8mm

07.05.2019 van Waldemar
30jaar.?!

Bekijk meer beoordelingen

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.