Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin 4x4 Diamaris 275/40 R20 106Y XL N1

Michelin

Michelin 4x4 Diamaris
275/40 R20 106Y XL N1

Bandenmaat
275/40 R20 106Y XL N1  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Zomerbanden
Snelheid
Y: Goedgekeurd tot 300 km/h
EAN
3528704638765
Artikelnummer
R-119532
EU Bandenlabel
DEX
Klantbeoordelingen

Adviesprijs*   € 280,00
Net
€ 257,94

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Delticom Productomschrijving

MICHELIN

Michelin 4x4 Diamaris: De Ultieme Weggezel

Hé daar, wegkrijgers! Heb je een SUV of Crossover die snakt naar een beetje spektakel op het asfalt? Zoek niet verder dan de Michelin 4x4 Diamaris. Deze banden zijn niet zomaar banden; ze zijn je ticket om elke rit om te toveren in een avontuur, met een grip die vasthoudt als lijm in zowel zon als regen.

Waarom Michelin 4x4 Diamaris Je Wereld Rockt:

  • Rij Met Vertrouwen: Ooit je hart sneller voelen kloppen terwijl je accelereert? Deze banden ook. Dankzij de tovenarij van BAZ Technology™ behouden ze hun vorm en houden ze jou onder controle. Het is alsof je een extra paar ogen op de weg hebt, alleen zijn het je banden.
  • Een Grip Die Niet Opgeeft: Een bladzijde uit het boek van ultra-high performance sportauto's overnemend, biedt het profiel van deze jongens een grip die topklasse is, nat of droog. Het is alsof je auto superheldenlaarzen draagt, klaar om elke uitdaging aan te gaan.
  • De Keuze van de Coole Kinderen: Als het gaat om wat er onder de motorkap zit (en rond de wielen), nemen grote spelers zoals Volkswagen en Porsche geen risico's. Zij vertrouwen op Michelin 4x4 Diamaris, en als dat geen "topklasse" schreeuwt, weet ik het ook niet meer.
  • Michelin® Total PerformanceTM Magie: Het gaat allemaal om het raken van die zoete plek met Michelin®, waar veiligheid, duurzaamheid en brandstofefficiëntie rechtstreeks botsen met prestaties. Het is als het jongleren met brandende zwaarden terwijl je op een eenwieler rijdt - lastig, maar Michelin klaart het elke keer weer.

Kortom, Michelin 4x4 Diamaris banden zijn de echte MVP's voor degenen die serieus rijden (of gewoon van een goede, veilige cruise houden). Ze beloven je aan de weg te houden, kom regen of zonneschijn, waardoor elke reis net dat beetje spannender wordt. Waarom genoegen nemen met gewoon oké als je het beste onder je wielen kunt hebben?

4x4Diamaris tyre review

Gemiddelde uit 52 testbeoordelingen
Grip bij droge condities
Remeigenschappen bij droge condities
Grip bij natte condities
Remeigenschappen bij natte condities
Grip bij sneeuw
Comfort
Geluid (binnen auto)
Slijtage band
brandstofverbruik
Hoeveel kilometer gereden? 23.400

09.02.2010 van Peter ter Schiphorst
Dit is de eerste band waar ik zoveel km mee heb gereden. Echt een aanradere. Hij is alleen uit het michelin progamma gehaal.

Bekijk meer beoordelingen

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.