Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Latitude Tour HP 235/65 R18 110V XL JLR

Michelin

Michelin Latitude Tour HP
235/65 R18 110V XL JLR

Bandenmaat
235/65 R18 110V XL JLR  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Zomerbanden
Snelheid
V: Goedgekeurd tot 240 km/h
EAN
3528709540827
Artikelnummer
R-352631
EU Bandenlabel
DEX

Adviesprijs*   € 220,50
Net
€ 178,63

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Michelin Latitude Tour HP

Productvoordelen:

...en met MICHELIN Total Performance worden meerdere prestaties samengebracht.

Technologie:

De 'rotsvaste compound' voor een langere levensduur. De 'rotsvaste compound' is een rubbersamenstelling voor het profiel die is afgeleid van toepassingen bij wegenbouwbanden waar de slijtage als gevolg van keien een belangrijke rol speelt.

Ontwikkeld voor prestaties op de weg, maar de 'rotsvaste compound' zorgt ervoor dat u ook het terrein in kunt gaan. Hij beschikt over een hoge weerstand tegen slijtage dankzij een stevigere rubbersamenstelling, bestand tegen de aanvallen van harde rotsblokken en keien of andere zware belastingen (optrekken, remmen, scherpe bochten).

De technologie Stabilgrip laat toe meer lamellen (betere grip) aan te brengen terwijl tegelijkertijd de stijfheid van het profiel verbeterd wordt (een preciezer weggedrag). Stabilgrip lamellen zijn bovendien speciaal ontwikkeld om het afrolgeluid te verminderen.

Een opbouw 'vervormbaar en stijf' voor meer veiligheid op nat wegdek en een langere levensduur. Een vervormbare bandopbouw, hetgeen een maximaal contactvlak met het wegdek garandeert. Een stijf loopvlak dat zorgt voor optimale en homogene prestaties in het band/weg contact.

Resultaat: een betere grip, met name op nat wegdek, met behoud van een regelmatig slijtagebeeld en dus een langere levensduur. superieure prestaties met name op het gebied van levensduur: bij afwisselend gebruik (zandpaden, grind). of bij zware belading (bv. met een trailer). of bij een meer 'sportief' rijgedrag. StabilGrip lamellen voor meer comfort en veiligheid op nat wegdek.

Wettelijke vermeldingen:
In vergelijking met de MICHELIN MXV4+. Audi Q5, Porsche Cayenne, Mercedes M-klasse, R-klasse, Range Rover Evoque.

Gaat gemiddeld 25160 km langer mee dan zijn concurrenten(1)

(1) Resultaten van tests die DEKRA TEST CENTER in april-mei 2015 in opdracht van Michelin heeft uitgevoerd op Audi Q5 met maat 235/60R18. Verschil in gemiddeld aantal kilometers tussen MICHELIN Latitude Tour HP enerzijds en DUNLOP SP QUATTRO MAXX (+22123 km), PIRELLI SCORPION VERDE (28630 km) en CONTINENTAL ECO CONTACT 5 SUV (24725 km) anderzijds.

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.