Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Pilot Alpin 5 255/40 R22 103V XL, SUV

Michelin

Michelin Pilot Alpin 5
255/40 R22 103V XL, SUV

Bandenmaat
255/40 R22 103V XL, SUV  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Winterbanden
M+S keurmerk
met het sneeuwvloksymbool
Snelheid
V: Goedgekeurd tot 240 km/h
EAN
3528701128023
Artikelnummer
R-446521
EU Bandenlabel
Test-beoordeling:
auto motor und sport

Adviesprijs*   € 408,50
Net
€ 325,91

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Delticom Productomschrijving

MICHELIN

Meer Controle Onder Alle Winterse Omstandigheden

Verbeter uw rijervaring in de winter van goed naar geweldig met de nieuwe Michelin Pilot Alpin 5 banden. Hier is wat u moet weten:

  • Topklasse Controle: Ongeacht het weer—regen, sneeuw of zonneschijn—deze banden herdefiniëren prestaties. U krijgt een nieuw directioneel loopvlakpatroon dat uw rit soepel en stabiel houdt.
  • Superieure Grip: Op natte of droge wegen, sneeuwbanken of heldere straten, de nieuwste technologie in loopvlaksamenstelling verbetert de grip als nooit tevoren. Het is een game-changer, met een nieuw functioneel polymeer dat de tractie naar een hoger niveau tilt.
  • Aquaplaning? Geen Kans: Het symmetrische patroon gaat niet alleen over goede looks; het bestrijdt water met zijn centrale groef, dus aquaplaning is uitgesloten.
  • Brandstofefficiënt: Wie zei dat je geen brandstof kunt besparen terwijl je veilig rijdt? De innovatieve onderlaag van de band vermindert energieverspilling, verlaagt de rolweerstand en helpt u te besparen op benzine.
  • Straak Uiterlijk: Bekijk het volledige ring Premium Touch-ontwerp. Dat fluweeleffect op de externe zijwand? Het is niet alleen voor de show—het zal uw auto er prachtig uit laten zien.

Dus ga deze winter met vertrouwen de weg op. De Michelin Pilot Alpin 5 banden gaan niet alleen over van A naar B komen, ze gaan over veiliger, soepeler en met een beetje flair komen!

Business Reviews
Profile:Pilot Alpin 5
Beoordelingsdatum Testfaciliteit Dimensies Tekst van Review Beoordeling Afsluiter
09/2022 auto motor und sport 255/40 R22 103V XL, SUV Highly recommended

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.