Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Pilot Sport 5 285/40 ZR19 (107Y) XL

Michelin

Michelin Pilot Sport 5
285/40 ZR19 (107Y) XL

Bandenmaat
285/40 ZR19 (107Y) XL  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Zomerbanden
Snelheid
(Y): Goedgekeurd tot meer dan 300 km/h
EAN
3528702614051
Artikelnummer
R-454698
EU Bandenlabel
DEX
Test-beoordeling:
Tyre Reviews

Adviesprijs*   € 365,50
Net
€ 271,09

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Delticom Productomschrijving

MICHELIN Pilot Sport 5

Ontketen de Kracht van MICHELIN Pilot Sport 5: Verbeter Jouw Rijervaring!

Hallo daar, mede-autobestuurders! Maak je klaar, want we gaan jouw rijervaring naar een compleet nieuw niveau tillen met de geweldige MICHELIN Pilot Sport 5 band.

  • Zeg Vaarwel tegen Bandenzorgen: De Levensduur van MICHELIN Pilot Sport 5 Regeert! Ken je dat gevoel dat je soms wenst dat jouw banden eeuwig zouden meegaan? Wel, de Pilot Sport 5 is hier om die wens te vervullen. Het is als een superheld onder de banden, ontworpen voor geweldige levensduur en hoge prestaties. Dus, zeg maar dag tegen frequent banden vervangen en geniet van een rit voor vele kilometers.
  • Precisie Sturen Geperfectioneerd: Neem de Controle met MICHELIN Pilot Sport 5! Laten we het eens hebben over sturen - deze baby weet hoe te reageren als een professional! Met zijn Dynamic Response Technology is het alsof je een persoonlijke assistent hebt voor jouw stuurinrichting. Het luistert naar jouw commando's en reageert met bliksemsnelle precisie. Of je nu scherpe bochten neemt of over de snelweg cruiset, je zult je voelen als een rijwonder.
  • Grip Als een Pro: Verover Natte en Droge Wegen met MICHELIN Pilot Sport 5! En over magie gesproken, hoe zit het met die grip? De Pilot Sport 5 staat aan jouw zijde op zowel natte als droge wegen. Zijn Dual Sport Tread Design heeft aan de binnenkant een soort watermagiër - het veegt die regendruppels weg en houdt je stevig op de weg. Aan de buitenkant heeft het stevige blokken voor een serieuze grip op droge oppervlakken. Geen uitglijden en glijden meer - alleen puur rijvertrouwen!
  • Stijl en Inhoud Gecombineerd: Omarm Elegantie met de MICHELIN Pilot Sport 5 Band! Oh, en laten we de looks niet vergeten. Je weet hoe belangrijk het is om in stijl te rijden, toch? Wel, de Pilot Sport 5 voldoet ook aan die eis. Zijn Premium Touch Sidewall Design geeft het een strakke matzwarte uitstraling met een fluweelachtige textuur - het is als de James Bond onder de banden!
  • Rijd met Vertrouwen: MICHELIN Pilot Sport 5's Reactieve Prestaties op Punt! Maar wacht, er is meer! De Pilot Sport 5 wordt geleverd met een handige functie genaamd de Wear2check-indicator. Het is alsof je een ingebouwde bandenslijtage-detective hebt. Je kunt eenvoudig de conditie van jouw banden controleren en bijhouden, zodat je weet wanneer het tijd is voor een vervanging. Geen giswerk meer - gewoon slim en veilig rijden.

MICHELIN Pilot Sport 5

De Toekomst van Banden: Ontdek de 5e Generatie MICHELIN Pilot Sport 5!

Dus, daar heb je het, mensen - de MICHELIN Pilot Sport 5 band is de ultieme rijgezel. Langdurig, superresponsief, met een onverslaanbare grip, en het ziet er ook nog eens verdomd goed uit. Zeg vaarwel tegen saaie ritten en hallo tegen opwindende avonturen op de weg. Wacht niet langer - geef jouw rit een boost met de Pilot Sport 5 en til jouw rijspel naar een hoger niveau! Klaar om zelf de magie van de MICHELIN Pilot Sport 5 te ervaren? Ga naar autobandenmarkt.nl en haal vandaag nog jouw set van deze betaalbare hoogwaardige banden. Verbeter jouw rijervaring met de beste en laat de Pilot Sport 5 herdefiniëren hoe je de weg op gaat!

Business Reviews
Profile:Pilot Sport 5
Beoordelingsdatum Testfaciliteit Dimensies Tekst van Review Beoordeling Afsluiter
04/2022 Tyre Reviews 285/40 ZR19 (107Y) XL Highly recommended

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.