Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Pilot Sport Cup 2 285/30 ZR20 (99Y) XL *, Connect

Michelin

Michelin Pilot Sport Cup 2
285/30 ZR20 (99Y) XL *, Connect

Bandenmaat
285/30 ZR20 (99Y) XL *, Connect  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Zomerbanden
Snelheid
(Y): Goedgekeurd tot meer dan 300 km/h
EAN
3528709750431
Artikelnummer
R-432214
EU Bandenlabel
DEX
Klantbeoordelingen

Adviesprijs*   € 479,50
Net
€ 419,99

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Delticom Productbeschrijving

Michelin Pilot Sport Cup 2

Ontketen de Snelheidsduivel in Jou met MICHELIN Pilot Sport Cup 2!

Ben jij een snelheidsfreak die hunkert naar de sensatie van het circuit? Nou, maak je klaar, mijn vriend, want de MICHELIN Pilot Sport Cup 2 is hier om je rijspel naar een geheel nieuw niveau te tillen. Deze stoere jongen is niet zomaar een band - het is een kaartje naar de ultieme prestatie-ervaring!

  • Herdefiniëren van Precisie: Grijp de Weg als Nooit Tevoren Stel je voor dat je die bochten omhelst alsof ze je geld schuldig zijn. Dat is wat de Pilot Sport Cup 2 op tafel brengt - verbluffende precisie en handling die elke bocht tot jouw persoonlijke speeltuin maken. Geen getwijfel meer over je bewegingen; deze band weet hoe te dansen met het asfalt.
  • Grip voor Dagen: Zeg Hallo tegen Zwaartekracht Tartende Tractie Heb je ooit de zwaartekracht willen trotseren? Nou, deze banden zullen je auto niet echt laten vliegen, maar ze komen aardig in de buurt! De grip van deze kleintjes is buitenaards. Je zult aan de weg geplakt zijn, zodat je het gaspedaal kunt indrukken zonder je zorgen te maken over controleverlies.
  • Langer Rubber Verbranden: Versla de Concurrentie Wie houdt ervan om zijn plezier op het circuit vroegtijdig af te breken voor een bandenwissel? Niemand, dat is wie. Daar komt de Pilot Sport Cup 2 van pas. Dankzij zijn Track Longevity Technology 2.0 zul je 40% langer het circuit terroriseren dan met andere banden. Dat klopt - meer rondes, meer plezier, minder gedoe.
  • Consistentie is Sleutel: Nagel die Rondetijden Je kent dat gevoel wanneer je ronde na ronde perfect uitvoert en consistent die mooie tijden neerzet? Dat is de droom, toch? Nou, de Pilot Sport Cup 2 is jouw droomvleugelman. Met zijn multi-compound magie zul je die bochten beheersen en het circuit domineren met rondetijden die "kampioen" schreeuwen!
  • Kampioen van Rondetijden: Laat Concurrenten Stof Happen Laten we het hebben over rondetijden, mijn snelheidsminnende vrienden. Als je er alles aan doet om seconden van je persoonlijke record af te snoepen, dan zijn deze banden je geheime wapen. De Pilot Sport Cup 2 heeft maar één doel: jou sneller maken. Maak je klaar om je rivalen achter te laten en je plek boven aan het klassement op te eisen.

Michelin Pilot Sport Cup 2

Grijp de Sensatie: Haal Vandaag nog Jouw MICHELIN Pilot Sport Cup 2 in Huis!

Ben jij een bestuurder met vuur in je aderen? Iemand die hunkert naar die hartslagverhogende sensatie van snelheid en adrenaline? De Pilot Sport Cup 2 is geboren voor mensen zoals jij. Of je nu een doorgewinterde circuitfan bent of pas net proeft van het leven in de snelheid, deze banden geven je de rush waar je van gedroomd hebt.

En nu komt het spannende deel! Je kunt kopen, bestellen en de sensatie uit de eerste hand ervaren. Ga naar autobandenmarkt.nl en maak je klaar om je rijspel te transformeren. Stel je voor dat je de kracht van de Pilot Sport Cup 2 binnen handbereik hebt, klaar om elke bocht en elk recht stuk te veroveren.

Dus daar heb je het, mensen - alle details over de MICHELIN Pilot Sport Cup 2. Het is niet zomaar een band; het verandert het spel. Van verbluffende grip tot uithoudingsvermogen dat je lang op het circuit houdt, deze band is je kaartje naar snelheidshemel. Riem deze kleintjes om, start die motor en laat het circuit jouw persoonlijke speeltuin worden! Omarm de sensatie, overwin het circuit en maak elk rijmoment tot een onvergetelijk avontuur. Haal vandaag nog jouw MICHELIN Pilot Sport Cup 2 en laat de snelheidsduivel in je brullen!

PilotSportCup2 tyre review

Gemiddelde uit 42 testbeoordelingen
Grip bij droge condities
Remeigenschappen bij droge condities
Grip bij natte condities
Remeigenschappen bij natte condities
Grip bij sneeuw  N/A
Comfort
Geluid (binnen auto)
Slijtage band
brandstofverbruik
Hoeveel kilometer gereden? 11.125

20.02.2021 van Thomas N
80% track use Nurburgring Nordschleife BTG Band is zeer communicatief eens op temperatuur, zeer goede grip en remeigenschappen. Zal ook niet snel beginnen smeren Wangen zijn echter niet zo stijf als bijv. Yoko AD08R wat jammer is, dit zou nog meer stuurrespons met zich kunnen meegeven. De band is minder geschikt voor nat wegdek, en wordt dan ook zeer onvoorspelbaar Connect systeem is niet meer dan een leuke gimmick. Je kan dit ook enkel gebruiken indien je OEM maten rijdt. Aftermarket wheelsize icm Track Connect is dus een no-go Overall is dit een topband zoals niet anders dan verwacht van een Michelin PS product

Bekijk meer beoordelingen

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.