Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Pilot Sport Cup 2 265/30 ZR19 (93Y) XL Connect

Michelin

Michelin Pilot Sport Cup 2
265/30 ZR19 (93Y) XL Connect

Bandenmaat
265/30 ZR19 (93Y) XL Connect  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Zomerbanden
Snelheid
(Y): Goedgekeurd tot meer dan 300 km/h
EAN
3528703530770
Artikelnummer
R-418880
EU Bandenlabel
DEX
Klantbeoordelingen

Adviesprijs*   € 373,00
Net
€ 321,68

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Delticom Productbeschrijving

MICHELIN

Verhoog je snelheid met MICHELIN Pilot Sport Cup 2-banden!

Ben je een snelheidsduivel die hunkert naar de spanning van het circuit? Maak je dan klaar, vriend, want de MICHELIN Pilot Sport Cup 2 is hier om je rijervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen. Deze band is niet zomaar een band – het is een ticket naar de ultieme prestatiebelevenis!

  • Precisie Herdefiniëerd: Grijp de Weg Als Nooit Tevoren
    Stel je voor dat je die bochten omarmt alsof ze je geld schuldig zijn. Dat is wat de Pilot Sport Cup 2 op tafel brengt – verbluffende precisie en handling waardoor elke bocht jouw persoonlijke speeltuin wordt. Niet meer twijfelen aan je bewegingen; deze band weet hoe te dansen met het asfalt.
  • Grip voor Dagen: Zeg Hallo tegen Zwaartekracht-Trotserende Tractie
    Heb je ooit willen de zwaartekracht trotseren? Nou, deze banden laten je auto niet echt vliegen, maar ze komen verdomd dichtbij! De grip op deze jongens is buitenaards. Je zult aan de weg gekluisterd zijn, zodat je het gaspedaal diep kunt indrukken zonder je zorgen te maken over controleverlies.
  • Burn Rubber Langer: Overleef de Concurrentie
    Wie houdt er van om het circuitplezier te onderbreken voor een bandenwissel? Niemand, dat is wie. Daar komt de Pilot Sport Cup 2 goed van pas. Dankzij de Track Longevity Technology 2.0 zul je 40% langer op het circuit zijn dan met andere banden. Dat klopt – meer rondes, meer plezier, minder gedoe.
  • Consistentie is Belangrijk: Spijker Die Rondetijden
    Je kent dat gevoel wel, wanneer je rond na rond spijkert, die zoete tijden consistent raakt? Dat is de droom, toch? Wel, de Pilot Sport Cup 2 is je droomvleugelman. Met zijn multi-compound magie zul je die bochten beheersen en het circuit domineren met rondetijden die "kampioen" schreeuwen!
  • Kampioen van Rondetijden: Laat Concurrenten in het Stof Bijten
    Laten we het hebben over rondetijden, mijn snelheidsminnende vrienden. Als je erop gericht bent seconden van je persoonlijke record af te schaven, zijn deze banden je geheime wapen. De Pilot Sport Cup 2 heeft maar één doel: jou sneller maken. Bereid je voor om je rivalen in het stof te laten en je plek aan de top van het klassement te claimen.

Dus daar heb je het, mensen – de informatie over de MICHELIN Pilot Sport Cup 2. Het is niet zomaar een band; het is een game-changer. Van verbluffende grip tot uithoudingsvermogen dat je leeftijden op het circuit houdt, deze band is je ticket naar de snelheidshemel. Omarm de rush, verover het circuit, en maak van elk rijmoment een onvergetelijk avontuur. Koop vandaag nog je MICHELIN Pilot Sport Cup 2 en laat de snelheidsduivel in je tot leven komen!

PilotSportCup2 tyre review

Gemiddelde uit 42 testbeoordelingen
Grip bij droge condities
Remeigenschappen bij droge condities
Grip bij natte condities
Remeigenschappen bij natte condities
Grip bij sneeuw  N/A
Comfort
Geluid (binnen auto)
Slijtage band
brandstofverbruik
Hoeveel kilometer gereden? 11.125

20.02.2021 van Thomas N
80% track use Nurburgring Nordschleife BTG Band is zeer communicatief eens op temperatuur, zeer goede grip en remeigenschappen. Zal ook niet snel beginnen smeren Wangen zijn echter niet zo stijf als bijv. Yoko AD08R wat jammer is, dit zou nog meer stuurrespons met zich kunnen meegeven. De band is minder geschikt voor nat wegdek, en wordt dan ook zeer onvoorspelbaar Connect systeem is niet meer dan een leuke gimmick. Je kan dit ook enkel gebruiken indien je OEM maten rijdt. Aftermarket wheelsize icm Track Connect is dus een no-go Overall is dit een topband zoals niet anders dan verwacht van een Michelin PS product

Bekijk meer beoordelingen

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.