Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Pilot Sport EV 255/50 R21 109W XL Acoustic, EV

Michelin

Michelin Pilot Sport EV
255/50 R21 109W XL Acoustic, EV

Bandenmaat
255/50 R21 109W XL Acoustic, EV  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Zomerbanden
Snelheid
W: Goedgekeurd tot 270 km/h
EAN
3528707810786
Artikelnummer
R-461383
EU Bandenlabel
DEX

Adviesprijs*   € 353,50
Net
€ 323,83

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Delticom Productomschrijving

 Michelin Pilot Sport EV

Verbeter de prestaties van uw EV met MICHELIN Pilot Sport EV banden

Bereid u voor om de weg op te gaan met de MICHELIN Pilot Sport EV Zomerwegband—perfect voor elektrische voertuigen en vol met functies die prestaties combineren met milieuvriendelijke voordelen. Hier is waarom u van deze banden zult houden:

  • ElectricGrip Compound: Met technologie uit de Formule E, zorgt dit ervoor dat u aan de weg gekleefd blijft voor uitstekende handling, zelfs als u snel rijdt.
  • MaxTouch Construction: Dit zorgt ervoor dat de band gelijkmatig slijt, zodat u elke mogelijke mijl eruit haalt, of u nu aan het versnellen, bochten nemen of remmen bent.
  • GreenPower Compound: Dit juweeltje vermindert het energieverbruik en verhoogt de kilometerstand, ideaal voor het extra gewicht dat high-performance EV's dragen.

Deze banden gaan niet alleen over grip; ze brengen ook comfort en stilte tijdens uw ritten. Dankzij de akoestische technologie kunt u genieten van uw favoriete muziek of een gesprek voeren zonder dat wegverkeer uw stijl verstoort. Plus, u krijgt 60 km (37 mijl) extra batterijbereik, zodat u langer kunt blijven cruisen.

Kiezen voor MICHELIN Pilot Sport EV betekent dat u geeft om stijlvol rijden en zorg voor het milieu. Of u nu in een Tesla Model Y, Hyundai IONIQ 5, of Volvo XC 40 BEV rijdt, deze banden zijn een game-changer. Ga met vertrouwen en een vleugje milieubewustzijn de weg op!

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.