Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Primacy 4+ 195/65 R16 92V

Michelin

Michelin Primacy 4+
195/65 R16 92V

Bandenmaat
195/65 R16 92V  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Zomerbanden
Snelheid
V: Goedgekeurd tot 240 km/h
EAN
3528703820161
Artikelnummer
D-126298
EU Bandenlabel
DEX
Test-beoordeling:
AUTO BILD
ANWB.nl
Klantbeoordelingen

Adviesprijs*   € 224,00
Net
€ 190,64

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Delticom Productomschrijving

Michelin Primacy 4+

Ervaar ultieme veiligheid met MICHELIN PRIMACY 4+!

Yo, check de MICHELIN PRIMACY 4+! Deze stoere jongen zorgt ervoor dat jij en je gezelschap veilig en beschermd blijven, ongeacht hoeveel kilometers je rijdt. Het is een zomerband, gebouwd voor ultieme veiligheid, en hij gaat eeuwig mee!

  • Blijf in controle op natte wegen!
    Als het gaat om veiligheid op natte wegen, is deze band de baas! Hij heeft de beste remprestaties op nat wegdek, zelfs als het loopvlak nog wettelijk is, dus je kunt die angstaanjagende slipgevaar vaarwel kussen. En aquaplaning? Pff, vergeet het maar! Deze band heeft serieus grip om die natte en gladde situaties als een professional aan te kunnen.
  • Duurzaam en betrouwbaar - MICHELIN PRIMACY 4+!
    Laten we het eens hebben over duurzaamheid, zullen we? De MICHELIN PRIMACY 4+ is een echte kampioen! Hij is ontworpen met enkele coole EverGrip-technologieën die ervoor zorgen dat het loopvlak zichzelf kan vernieuwen. Dat betekent dat hij, zelfs als hij versleten is, nog steeds betrouwbaar en veilig presteert. Geen zorgen dat je deze stoere banden binnenkort moet vervangen!
  • Vertrouwen voor de lange rit!
    Nu, wie heeft er tijd om zich zorgen te maken over banden? Niet wij! Met de PRIMACY 4+ kun je met vertrouwen kilometers maken. Het is allemaal te danken aan de MaxTouch Construction Technology die ervoor zorgt dat de band contact houdt met de weg, ongeacht welke gekke manoeuvres je ook uithaalt. Versnellen, remmen, bochten nemen - deze band staat voor je klaar.

Michelin Primacy 4+

Milieuvriendelijk rijden met MICHELIN!

Oh, en hier is het coole gedeelte - Michelin zet zich in voor het redden van de planeet! Deze jongens hebben als missie om hun banden energiezuiniger te maken, zodat jij brandstof bespaart terwijl je onderweg bent. Bovendien werken ze hard om de actieradius van elektrische voertuigen te vergroten. Dat zijn serieuze eco-vriendelijke vibes!

Recycling en duurzaamheid - De toewijding van Michelin!

Maar wacht, er is meer! Michelin gaat niet alleen over het maken van geweldige banden, ze zijn ook bezig met recycling. Ze verzamelen gebruikte banden en vinden geweldige manieren om ze een nieuw leven te geven. Denk aan wegen en energiebronnen - deze banden krijgen een tweede kans om te schitteren!

130 jaar ervaring!

En trouwens, wist je dat Michelin al meer dan 130 jaar actief is? Dat is serieuze ervaring, mijn vriend! Ze zijn de go-to-guys als het gaat om bandenoplossingen, competities en alles wat met reizen te maken heeft. Vertrouw ons, je bent in goede handen bij deze bandenexperts.

Dus, waar wacht je nog op?

Dus hier heb je het - de MICHELIN PRIMACY 4+. Het draait allemaal om veiligheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Wat kun je nog meer vragen van een band? Dus ga ervoor, sla de weg op en geniet van de rit met je nieuwe weggezellen!

Business Reviews
Profile:Primacy 4+
Beoordelingsdatum Testfaciliteit Dimensies Tekst van Review Beoordeling Afsluiter
03/2024 AUTO BILD 195/65 R16 92V Highly recommended
02/2023 ANWB.nl 195/65 R16 92V Recommendable

Primacy4+ tyre review

Gemiddelde uit 16 testbeoordelingen
Grip bij droge condities
Remeigenschappen bij droge condities
Grip bij natte condities
Remeigenschappen bij natte condities
Grip bij sneeuw  N/A
Comfort
Geluid (binnen auto)
Slijtage band
brandstofverbruik
Hoeveel kilometer gereden? 19.743

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.