Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Pirelli Winter 270 SottoZero Serie II 245/35 R19 93W XL, MC

Pirelli

Pirelli Winter 270 SottoZero Serie II
245/35 R19 93W XL, MC

Bandenmaat
245/35 R19 93W XL, MC  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Winterbanden
M+S keurmerk
met het sneeuwvloksymbool
Snelheid
W: Goedgekeurd tot 270 km/h
EAN
8019227291414
Artikelnummer
R-347725
EU Bandenlabel
EU
European Production

Adviesprijs*   € 569,00
Net
€ 377,27

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.nl ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners

Evenwichtige sportieve prestaties, uitstekende remprestaties en tractie in alle winterse weersomstandigheden.

Gepatenteerde i.B.S.-Technologie voor de constructie van de lamellen: betere grip voor meer tractie en betere remprestaties. Asymmetrisch loopvlakprofiel met buitenzone: veilig op een nat wegdek en betere wendbaarheid op een droog wegdek. Asymmetrisch loopvlakpatroon met binnenzone: sneeuwtractie en rijcomfort. Nieuwe temperature dynamic compound (TDC): veiliger en hoger rijgenot in de herfst en in winterse weersomstandigheden.

De Winter SOTTOZERO™ Serie II is bestemd voor veeleisende bestuurders en garandeert uitstekende prestaties op droog en nat wegdek en op sneeuw. Bij temperaturen lager dan 7 °C voorkomt hij aquaplaning doeltreffender dan een zomerband. Het asymmetrische loopvlakprofiel is verdeeld in twee afzonderlijke zones.

De binnenste zone voert doeltreffend water af, terwijl de buitenste zone met zijn stijvere en verder uit elkaar geplaatste blokken, een zeer goede grip biedt op sneeuw. Die kenmerken worden op de W270-versie nog verder verbeterd door de exclusieve gepatenteerde twin-compound. De Winter SOTTOZERO™ Serie II, gekenmerkt door een lage rolweerstand, biedt ook lage geluidsniveaus die het comfort in het auto-interieur ten goede komen. Belangrijkste homologaties: Alfa Romeo, Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Mercedes, Porsche

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.