Michelin Alpin 5
banden

Michelin

Bandensoort

Bandenmaat

Prijsklasse

Merk

ProfielMichelin Alpin 5, een uitstekende winterband

De Michelin Alpin autobanden zijn gemaakt om u veilig de winter door te brengen. De Michelin Alpin 5 is het laatste model in de serie en presteert uitstekend. Michelin doet uitgebreid onderzoek en is tot de conclusie gekomen dat veel ongelukken in het najaar op droog wegdek plaats vinden, het is zodoende essentieel dat een winterband ook op droog wegdek goed presteert. Met de Michelin Alpin series kunt u daarom veilig op pad. Deze winterbanden hebben speciale dwars groeven die zorgen voor extra stabiliteit, dit verbeterd het rijdgedrag in de bochten en op slecht wegdek. De speciale rubber samenstelling geeft u extra tractie en grip op nat en droog wegdek, en de verplaatste groeven verminderen de kans op aquaplaning. Met deze band kunt u veilig alle elementen aan.

Bestel uw Michelin Alpin banden nu online

Bestel uw Michelin Alpin banden direct online bij autobandenmarkt.nl, en ga veilig en comfortabel de winter in. Wij hebben meer dan 1500 professionele montage partners die uw nieuwe banden graag voor u monteren, dus altijd iemand bij u in de buurt. Als grootste online bandenhandelaar in Europa zou je kunnen denken dat het moeilijk zou kunnen zijn om met ons in contact te komen; het tegendeel is waar. Met onze gratis terugbelservice kunnen we elke vraag die u heeft makkelijk en persoonlijk beantwoorden. Bestellen kan dan ook heel eenvoudig vanuit huis. Als grootste bandenhandelaar in Europa is het daarnaast voor ons mogelijk om in bulk in te kopen, waardoor we u vanaf 2 banden gratis kunnen leveren. Wacht niet langer en bestel uw Alpin banden nu online.

Montage van
uw banden!
Kies een van
onze montagepartners
in uw regio:
Ons aanbod is inclusief
Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.
Anderen over ons
autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2647 Klantenwaardering

Altijd goede ervaringen. Snelle en correcte levering. M. S., Winsum meer
Super aanbieding:
Nieuwe zomerbanden
vanaf 26,90 EUR
,
bijv. 155/70R13T vanaf 28,50 EUR
of 205/55R16W vanaf 37,20 EUR

Nieuwe winterbanden:
vanaf 28,60 EUR
,
bijv. 155/65R13T vanaf 28,60 EUR
of 195/65R15T vanaf 39,40 EUR
Koop zonder risico:
  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave
Snelle levering en een goede service:
  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen
  • 1.300 montagepartners in Nederland
  • Betaling per iDEAL, creditcard, PayPal of per automatische incasso.

© 1999-2017 by Delticom / autobandenmarkt.nl 20.11.2017 03:06