Vredestein Snowtrac 3
banden

Vredestein

Bandensoort

Bandenmaat

Prijsklasse

Merk

ProfielVredestein SNOWTRAC 3

Bent u op zoek naar een compromisloze, gefocuste winterband van een gerespecteerde fabrikant? Zo ja dan raden we u aan om de Vredestein SNOWTRAC 3 te overwegen. Hij heeft zichzelf al bewezen in een aantal tests van autoclubs en -tijdschriften, en zal ook u kunnen overtuigen. Bestel de Vredestein SNOWTRAC 3 nu op autobandenmarkt.nl, en geniet van ons competitief prijzenbeleid.

Een intelligente winterband

Welke zijn de belangrijkste eigenschappen van een winterband? Veel bestuurders hechten bovenal veel belang aan veiligheid en betrouwbaar gedrag op wegen met ijs en sneeuw. Deze specifieke band is een betrouwbare partner in gure weersomstandigheden. Vredestein biedt nu een model aan dat een merkbare verbetering is ten opzichte van de vorige generatie. Eén opmerkelijke eigenschap is de getande centrale groef die een betere transversale grip op natte en besneeuwde wegen garandeert. Het gripniveau wordt ook bevorderd door het Optimum Silica & Polymer Processing (OS&PP) rubbermengsel. Het transversale patroon van de profielgroef van de Vredestein SNOWTRAC 3 maakt effectieve verspreiding en zelfonderhoud mogelijk en waarborgt consistent hoge gripwaarden op sneeuw en ijs. In 2010 kende ADAC in zijn winterbandentest de Vredestein SNOWTRAC 3 een 1,7 toe voor algemeen gedrag op besneeuwde, kronkelige bergwegen, 2,0 voor remmen met de ABS, en 2,2 voor profielslijtage. Dat resultaat is te danken aan het speciale ontwerp van de profielholten die de aansluitpunten van de schouder vormgeven zodat het profiel op egale wijze slijt en de algemene prestaties verbeteren. Vorig jaar leverde een test van het tijdschrift “Auto Motor Sport” gelijkaardige resultaten op. De tractie op sneeuw, de remafstanden op droog tarmacadem, en de gerichte stabiliteit in regenweer kregen bijzonder hoge cijfers. Het afgeronde contactoppervlak geeft een optimale waterspreiding, wat bijzonder goede cijfers oplevert in aquaplaning tests.

VEILIGHEID, met hoofdletters

Naast de veiligheidsaspecten op besneeuwde wegen, moeten ook de comfortniveaus grondig bekeken worden. Om de geluidsoverlast van het rollen te verminderen, gebruikt Vredestein het Centre Shift System®, dat gebruik maakt van de optimale plaatsing van profielkenmerken rechts en links naast het centrale blok, die trillingen en lawaai tot het minimum beperken. Algemeen gesproken is de Vredestein SNOWTRAC 3 een evenwichtige band die effectief omgaat met de uitdagingen die het rijden op besneeuwde wegen met zich meebrengt. Tel dat op bij de minieme profielslijtage en zuinig brandstofverbruik en u komt tot de conclusie dat dit een aantrekkelijk aanbieding is. Ondanks het feit dat hij zeker betaalbaarder is dan vergelijkbare producten van andere bekende fabrikanten levert hij toch goede prestaties.

Montage van
uw banden!
Kies een van
onze montagepartners
in uw regio:
Ons aanbod is inclusief
Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.
Anderen over ons
autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2649 Klantenwaardering

snelle levering en een goede prijs J P d., Schoonrewoerd meer
Super aanbieding:
Nieuwe zomerbanden
vanaf 26,90 EUR
,
bijv. 155/70R13T vanaf 28,50 EUR
of 195/50R15V vanaf 38,30 EUR

Nieuwe winterbanden:
vanaf 26,70 EUR
,
bijv. 145/70R13T vanaf 26,70 EUR
of 195/65R15H vanaf 39,70 EUR
Grote keuze aan top kwaliteit banden:
  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.
Koop zonder risico:
  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

© 1999-2017 by Delticom / autobandenmarkt.nl 04.12.2017 04:15