Vredestein Sportrac 5
banden

Vredestein

Bandensoort

Bandenmaat

Prijsklasse

Merk

ProfielVredestein Sportrac 5

Een snelle blik op de Vredestein Sportrac 5 is genoeg om de invloeden van de ontwerper op te merken: het loopvlak en de schouders zijn ontworpen door de befaamde Italiaanse auto-ontwerper Giugaro. Maar Vredestein weet dat de uiterlijke vorm niet alles is en daarom heeft deze zomerband uitstekende rijeigenschappen gekregen. Het principe van de Tuned Sidewall zorgt voor een superieure wegligging en een hoge mate van precisie bij het sturen, zelfs tijdens sportief rijden. De band beschikt over een bijzonder ondiep schouderprofiel en een robuuste bouw om een korte remweg te garanderen, zelfs bij hoge temperaturen en in ongunstige weersomstandigheden.

Het best uitgerust voor regenachtige dagen

Regen is voor veel banden een uitdaging, maar niet voor de Sportrac 5. De vier lengtegroeven en het grote aantal laterale groeven in de schouder van de band verkleinen de kans op aquaplaning doordat ze water van de band weg voeren. De bijzondere indeling van de groeven op het loopvlak verlaagt de rijweerstand en zorgt voor een lager brandstofverbruik. Tegelijkertijd wordt het loopvlak geoptimaliseerd om het geluidsniveau laag te houden en het rijcomfort te verbeteren.

Bespaar geld

Het Vredestein Sportrac 5-assortiment is verkrijgbaar in maten van 14 tot 18 inch. De band wordt ook geleverd in varianten die geschikt zijn voor SUV's, met een hogere maximale belasting. In 2014 toonde de ADAC-test van het formaat 195/65 R15 V aan dat dit model zeer goede rijeigenschappen heeft op droge wegen en de band werd in het algemeen als "goed uitgebalanceerd" beoordeeld, terwijl het Duitse tijdschrift "Autobild" de band een goede score van 2 gaf. De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van de band maakt deze aantrekkelijk voor prijsbewuste automobilisten, die nog meer geld kunnen besparen door hun banden op†autobandenmarkt.nl te kopen en te profiteren van onze gratis levering bij de aankoop van twee of meer banden. En†autobandenmarkt.nl biedt u ook de mogelijkheid uw banden rechtstreeks bij ťťn van de vele garages te leveren.

Montage van
uw banden!
Kies een van
onze montagepartners
in uw regio:
Ons aanbod is inclusief
Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.
Anderen over ons
autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2647 Klantenwaardering

Vragen per mail worden snel beantwoord. DaniŽlle K., Boekel meer
Super aanbieding:
Nieuwe zomerbanden
vanaf 26,90 EUR
,
bijv. 155/70R13T vanaf 28,50 EUR
of 205/55R16W vanaf 37,20 EUR

Nieuwe winterbanden:
vanaf 28,60 EUR
,
bijv. 155/65R13T vanaf 28,60 EUR
of 195/65R15T vanaf 39,40 EUR
Scherpe prijzen:
  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)
Koop zonder risico:
  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

© 1999-2017 by Delticom / autobandenmarkt.nl 20.11.2017 03:11