We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden 255/60 R17

Banden 255/60 R17

Een beschrijving zoals 255/60 R17 bevat altijd indicatoren voor de bandbreedte, de flank hoogte/breedte verhouding, en de binnendiameter. Het eerste getal geeft de breedte van de band, weer, uitgedrukt in millimeters. Het onderstaande cijfer is een procentuele waarde die de flankhoogte beschrijft als een percentage van de breedte (de breedte vermenigvuldigen met deze procentuele waarde geeft een flankhoogte in absolute cijfers) - dus de flankhoogte van deze band is 153 mm (255 x 0,6). De letter R staat voor radiale constructie, en dit staat voor de numerieke indicator voor de binnendiameter van de band, gemeten in inches. Dit laatste aspect is gelijk aan de grootte van velgen die geschikt zijn voor de band.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave