Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Achilles Banden

Achilles

Achilles banden

Met de knowhow en geavanceerde technische bijstand van de bekende bandenmerken Continental en Pirelli heeft het in Indonesië gevestigde bedrijf Multistrada - dat sinds 1991 onder de merknaam Achilles banden verkoopt - zijn producttechnologie serieus verbeterd. Klanten merkten dit snel op en de verkoop van Achilles werd het afgelopen decennium vermenigvuldigd.
Tegenwoordig erkent de bandenindustrie Achilles als een serieus merk, dat een uitgebreid gamma aan banden aanbiedt, waaronder banden voor personenauto's, off-road voertuigen, en commerciële banden.

Comfort en duurzaamheid tegen onvergelijkbare prijzen

De verschillende zomer-, winter- en all-season banden van Achilles zijn beschikbaar in onze online shop. Ze zijn beschikbaar in vele verschillende soorten en maten, voor de meeste merken en modellen. Dus of u nu in een supermini, een MPV of een SUV rijdt, u kunt zeker het product vinden dat het beste voldoet aan uw eisen.

Neem een kijkje op de website, en u zult gemakkelijk de voordelen zien van de EcoSafe technologie van Achilles, deze is niet alleen milieuvriendelijk, maar net zo vriendelijk voor uw portemonnee. Het vermindert de rolweerstand, maar stelt tegelijkertijd uw banden in staat om voldoende grip op de weg te houden. De EcoSafe samenstelling maakt het mogelijk dat uw banden minder energie verbruiken, dus het brandstofverbruik van uw voertuig verminderen - terwijl de levensduur van uw banden ook toeneemt.
Krijg meer informatie over onze voordelige klantenservice, en maak gebruik van de beste aanbiedingen tegen onklopbare prijzen op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave