Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Alliance Banden

Alliance

Alliance-banden

De Alliance Tyre Group is een bekende bandenfabrikant die voornamelijk banden voor de landbouw, de bosbouw, de industrie en algemene off-the-roadbanden levert onder de merknamen Alliance, Galaxy en Primex. Het bedrijf werd in 1950 opgericht in Israël als fabrikant van autobanden. In het begin van de jaren 60 begon Alliance met de productie van voor- en achterdiagonaalbanden voor tractoren, wat de focus geleidelijk verschoof naar de agrarische bandenmarkt.

Zijn huidige status als een gerenommeerde fabrikant van landbouw-, industrie- en off-the-roadbanden heeft het merk verdiend na meer dan zes decennia hard werk en ervaring. Alliance-banden zijn zeer gewaardeerde producten voor landbouwvoertuigen, en het bedrijf is trots op de titel van marktleider op de markt van cultuurbanden en lagedrukbanden.

Maak het verschil – koop banden van Alliance op autobandenmarkt.nl

Op autobandenmarkt.nl kunt u onze klantvriendelijke zoekfunctie gebruiken om te kiezen uit een breed scala aan Alliance-banden voor de landbouw, bosbouw, industrie, bouw en algemene off-the-roadbanden. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in meerdere maten, geschikt voor een scala aan voertuigen en toepassingen. Aantrekkelijke aanbiedingen voor uw tractor zijn onder meer de populaire Alliance Farm Pro 85 – en indien u geïnteresseerd bent in banden voor uw door een tractor voortgetrokken oogstmachine, dan kunt u aan de Alliance 349 en aanverwante producten denken.

Misschien hebt u hoogwaardige banden nodig voor graafmachines, of hebt u gewoon all-roundbanden nodig voor veeleisende bouw- of industrietoepassingen – indien dit het geval is, dan zult u de Alliance 224 of de Alliance 570 zeker aantrekkelijke producten vinden. Alliance is ook een specialist op het gebied van lagedrukbanden, die een groot draagvermogen bieden terwijl ze gelijktijdig de schade aan kwetsbare bodems en vegetatie beperken.

Alliance-banden zijn misschien niet altijd de goedkoopste optie, maar ze bieden ongelooflijk veel waar voor uw geld – zodat u op de lange termijn geld bespaart door kwaliteit te kopen! Als uw prioriteiten efficiëntie, uitstekende weerstand tegen slijtage, optimale tractie en soepel rijplezier zijn, koop dan Alliance-banden in onze onlinewinkel.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave