Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Altura Banden

Altura

Altura banden voor de grotere voertuigen

Altura banden worden gemaakt door CEAT Limited, een bedrijf uit India. Altura maakt voornamelijk banden voor de grotere voertuigen die meer eisen stellen aan de banden. Hieronder vallen landbouwvoertuigen, maar ook vrachtwagens en bussen kunnen rekenen op de banden van Altura. De banden zijn sinds de jaren ’50 een betrouwbare factor voor veel bedrijven en de vele investeringen in modernisering en onderzoek hebben ervoor gezorgd dat het merk een grote naam heeft. Altura banden zijn tegelijkertijd betaalbare banden en komen goed uit de vele testen die internationaal verricht worden. Altura kan dan ook met gemak zeggen dat de klanten van dit bedrijf kiezen voor kwaliteit en zich bezig kunnen houden met de activiteiten die voor hun belangrijk zijn.

Altura banden, wanneer de prestaties tellen

Grotere en zwaardere voertuigen hebben hogere eisen aan de banden die gebruikt worden. Zo moet er meer gewicht door de banden gedragen kunnen worden, moet de massa altijd in beweging kunnen komen en moet de remweg zoveel mogelijk verkort worden. Waar de banden van Altura ook pluspunten scoren, is op het gebied van de slijtage. Deze banden zijn goed bestand tegen de grotere druk en dat maakt het mogelijk om nog betere prestaties neer te zetten op de momenten dat dit ertoe doet. Daar komt nog eens bij dat deze banden een betrouwbare factor vormen in elk bedrijf: De veiligheid van de banden bij extreme weersomstandigheid zijn bewonderenswaardig. Alle Altura banden kunnen gewoon via het internet besteld worden. Op autobandenmarkt.nl vind je niet alleen een groot assortiment, de levertijden zijn ook nog eens kort zodat je altijd verder kunt met de activiteiten die centraal staan in jouw bedrijf.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave