Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

American Classic Banden

American Classic

Banden met allure: American Classic banden

Heb je een oldtimer of andere oude klassieker in het bezit? Dan zal je vast wel gehoord hebben van het bandenmerk American Classic. Deze banden zijn met name geschikt voor de klassieke, oude auto’s. American Classic banden voorzien je auto van een vleug allure. Ze zijn verkrijgbaar in twee bandenmaten, te weten:

  •  205/75R17 
  • 165/80R15

Voor welke band kies jij?

De American Classic banden zijn er in de zomer-, winter- of all seasonsvariant. Zo zijn zomerbanden goedkoper in aanschaf dan winterbanden of all seasonsbanden. Ze maken amper geluid op het wegdek, slijten het minst van alle banden en zijn bestand tegen hoge snelheden. Winterbanden daarentegen werken op hun best bij temperaturen onder de 7 graden en ze hebben een opener profiel waardoor water en sneeuw sneller worden afgevoerd. De all seasonsbanden scoren zowel in de winter als zomer prima. De profieldiepte en materiaalsamenstelling van deze banden zijn goed en veilig voor alle seizoenen.

Bestel American Classic banden

American Classic banden zijn er in verschillende uitvoeringen, geven je auto een klassiek karakter met allure en zijn met name geschikt voor parels van auto’s. Koop de autobanden snel en gemakkelijk op autobandenmarkt.nl. Dat is Europa’s grootste bandendealer die meer dan 1500 montagepartners heeft. Met gratis levering bij bestelling van meer dan 2 banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave