Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Apollo Banden

Apollo

Banden van Apollo: kwaliteit tegen een redelijke prijs

Sinds 1972 is Apollo Tyres Ltd van een onbekende Indiase bandenfabrikant uitgegroeid tot een van de meest concurrerende bedrijven in de sector. Vandaag de dag worden producten van Apollo in meer dan 100 landen, waaronder het VK, verkocht en in de productcatalogus zijn banden voor een breed scala aan voertuigen te vinden, waaronder fietsen, personenauto´s, SUV´s, lichte en middelgrote vrachtwagens, bestelwagens en bussen.

De ongekende groei van Apollo laat zien dat het bedrijf een coherente langetermijnstrategie heeft met de nadruk op het invoeren van moderne technologieën en strenge kwaliteitscontrole - essentieel voor elke fabrikant die meer wil produceren dan gewoon een budgetmerk. En als we het dan toch over merken hebben: het bedrijf heeft er nu maar liefst vijf. Naast Apollo is er het prominente en gerenommeerde Nederlandse merk Vredestein het premiumproduct van de groep; een andere naam met een respectabele stamboom is het Zwitserse merk Maloya, dat na een paar jaar van afwezigheid weer terug is.

Van de Apollo-familie maken ook Kaizen en Regal deel uit. Deze merken zijn echter voor zware vrachtwagens en bussen. Apollo levert een breed scala van bandenmodellen die op de huidige, zwaarbevochten markt kunnen concurreren door kwaliteit te bieden tegen een redelijke prijs. Door ver boven de budgetmarkt uit te stijgen wat betreft technologie en design, is het imago van Apollo op de kieskeurige Europese markt sterk verbeterd.

Toch wordt het merk wijselijk onder het premium prijssegment gepositioneerd, om directe concurrentie met de groten van de industrie te voorkomen en een zo gewilde eigen nichemarkt te consolideren. autobandenmarkt.nl presenteert u met trots een gevarieerd assortiment Apollo-banden die geschikt zijn voor zo goed als elk voertuig en voor elke automobilist. Of u nu zomer-, winter-, of vierseizoenenbanden nodig hebt, u zult een breed aanbod van modellen en maten vinden in onze catalogus. En dat alles tegen ongeëvenaarde prijzen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave