Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Avon Banden

Avon

Avon banden

Avon is een Britse bandenfabrikant Avon die banden maakt met een goede kwaliteitprijsverhouding en sinds 1904 op de bandenmarkt is. In 1997 werd de Avon Tyre Corporation gekocht door het Amerikaanse bedrijf Cooper Tyre & Rubber Company.
Vandaag, na een eeuw ervaring met het maken van banden van hoge kwaliteit, is Avon één van de meest populaire en succesvolle merken. Avon banden bieden een perfecte beheersing van het voertuig op alle wegen en in alle weersomstandigheden. Duurzaamheid en rolweerstand zorgen voor rentabiliteit op lange termijn en comfortabel autorijden.

De hoge kwaliteit met Avon banden

Avon banden zijn een geweldig alternatief voor andere merken, met een lange traditie van compromisloze aandacht voor kwaliteit en veiligheid.
Of het nu gaat om banden voor personenauto's, of commerciële voertuigen of off-road/4x4 Avon heeft een breed aanbod aan hoogwaardige producten waaruit u kunt kiezen. Wij kunnen u helpen bij het ​​zoeken van de juiste banden voor uw voertuig. Of u nu zomerbanden - ZT5, ZV3 – of of winterbanden nodig heeft - Ice Touring, Ice Touring ST – wij bieden deze aan tegen een betaalbare prijs, inclusief gratis levering (* bij bestelling van meer dan 2 banden). Bestel nu direct online op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave