Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Barum Bravuris 2 Banden

Barum Bravuris 2 zomerbanden: topkwaliteit voor een zachte prijs

De Barum Bravuris 2 is een prima zomerband met vele kwaliteiten. Zo hebben de banden een stabiele wegligging. De Bravuris 2 heeft een asymmetrisch bandenprofiel waardoor het contact met het wegdek wordt geoptimaliseerd. De vele groeven zorgen voor een goede waterafvoer en verkleinen zo het risico op aquaplaning. En ben jij een snelheidsduivel? Dan kun je je uitleven met deze banden. De snelheid loopt op tot 300 kilometer per uur. Maar ook tijdens een rustige snelheid weet de band de wegligging goed te handhaven. De banden komen snel tot stilstand, zijn slijtvast en zijn uiterst veilig. En dat allemaal voor een zacht prijsje. Met de Barum Bravuris 2 is een miskoop uitgesloten.

Zomerbanden: alle voordelen

Zomerbanden doen het goed bij temperaturen boven de 15 graden. Ze hebben dan supergoed grip en een korte remweg. De banden zijn gemaakt van hard rubber waardoor ze minder snel slijten en minder geluid produceren. Het fijne is dat de zomerbanden in allerlei maten verkrijgbaar zijn. Ze zijn niet voor niets het populairst! Ook wordt deze bandensoort het meest verkocht.

Ervaar het zelf!

Ontdek zelf de vele voordelen van de Barum Bravuris 2 zomerbanden. Bij bestelling van meer dan twee banden op autobandenmarkt.nl, worden de banden kosteloos bij jou afgeleverd.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

^