Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Barum Bravuris 3HM Banden

Barum Bravuris 3HM, de goedkope zomerband voor alle auto’s

Barum heeft ‘goede banden, goede deal’ als slogan en is tegenwoordig onderdeel van de Continentaal Group. Jaarlijks maakt Barum meer dan 21 miljoen autobanden voor personenwagens en trucks. Barum heeft daarnaast een flinke prestatie neergezet, het is namelijk het bedrijf in Centraal-Europa dat hier het meeste succes heeft weten te bereiken met de verkoop van banden. De banden komen van de Europese markt en hebben een hoge kwaliteit waarbij de normen en eisen goed in de gaten gehouden worden. Barum maakt zomer- en winterbanden en heeft een breed assortiment, waar de Barum Bravuris 3HM banden uiteraard ook onder vallen. Barum banden worden vooral geprezen om de duurzaamheid en aangezien dat tegenwoordig steeds belangrijker gevonden wordt, is dit een bandenproducent met de toekomst voor zich.

De zomerband van Barum, de Bravuris 3HM

Zomerbanden moeten aan compleet andere eisen voldoen dan winterbanden, of de standaard banden die je online kunt vinden. Zomerbanden slijten minder snel bij hogere temperaturen en gaan daarom langer mee. Aangezien zij ontwikkeld zijn met het oog op de zomer, hebben deze Barum Bravuris 3HM banden een betere wegligging tijdens de zomer. Wil je zeker weten dat jouw auto optimaal reageert tijdens het rijden, comfortabel rijdt en de kortst mogelijke remweg heeft, dan kies je voor kwaliteit. De Barum Bravuris 3HM banden zijn direct online te bestellen op autobandenmarkt.nl, waar een ruim aanbod aan verschillende dimensies direct klaargemaakt kan worden voor het versturen en bezorgen van jouw order.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave