Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Barum Brillantis 2 Banden

Barum Brillantis 2: perfecte wegligging en een precieze stuurrespons

De zomerband Barum Brillantis 2 heeft goed op elkaar afgestemde eigenschappen. Hij is zeer veilig, stabiel in de bochten en op verschillende wegsoorten, remt goed, is bestand tegen aquaplaning, heeft een goede wegligging, heeft een precieze stuurrespons, heeft de juiste rolweerstand, is slijtvast, produceert minder geluid en is lekker snel. Al met al een fijne en goede allround band met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Je vindt de Barum Brillantis 2 zomerband op autobandenmarkt.nl. Europa’s grootste online bandendealer.

Het nut van zomerbanden

Zomerbanden worden ook wel high performance banden genoemd. Wanneer het asfalt zomers heel heet of nat is, presteren deze banden uitmuntend. Ze behouden het contact met het wegdek. Dit komt door hun lage profiel met smalle, ondiepe groeven. Deze voeren water snel en efficiënt af waardoor de kans op slippen of aquaplaning minimaal is. Hiernaast hebben zomerbanden een zachte rubbersamenstelling die ervoor zorgt dat de band grip houdt met de weg. Nog een voordeel van een zomerband is dat ze weinig geluid produceren. Een zomerband komt het beste tot zijn recht bij temperaturen boven de vijftien graden. Zomerbanden zorgen voor een betere stuurprecisie en een beter rijcomfort, ook accelereren en remmen ze sneller en beter. Als laatste zijn zomerbanden goedkoop in aanschaf en verbruiken ze minder brandstof.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave