Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Barum Polaris 3 Banden

Barum Polaris 3: een fijne allround winterband

Barum Polaris 3 banden zijn bij uitstek geschikt voor de winter. Allereerst remt deze winterband uitstekend. De zijdelingse grip zorgt ervoor dat de band ook in bochten stabiel is. Ten tweede doet de Barum Polaris 3 het goed op natte, ijzige en besneeuwde wegen. Dit komt door de zogenoemde ‘Snow Catchers’. Deze zorgen ervoor dat sneeuw wordt ‘gevangen’ en snel wordt afgevoerd. Daarnaast is de band zuinig: hij is slijtvast en zorgt mede daarom voor een hoog kilometrage. De lage rolweerstand zorgt voor een lager brandstofverbruik. Daarbovenop kan de Barum Polaris 3 een aardige snelheid rijden.

De werking van winterbanden

Winterbanden werken het beste bij temperaturen onder de zeven graden. Ze behouden optimaal contact met het wegdek dankzij het zachte rubber. Dit zachte rubber slijt ook minder snel waardoor je met een winterband lang kan doen. Dan de profilering. Even ter vergelijking: een zomerband heeft een profieldiepte van 1,6 mm terwijl een winterband een minimale profieldiepte heeft van 4 mm. De kosten van een winterband zijn ongeveer net zo veel als een zomerband, mits de bandenmaat gangbaar is. Bij winterbanden kun je het beste een set stalen velgen monteren. Deze is prima bestand tegen het winterse weer. In de zomer kun je weer pronken met zomerbanden en lichtmetalen velgen.

Ga voor veiligheid in de winter

Barum Polaris 3 winterbanden zijn enorm veilige banden die je met gemak de winter doorhelpen. Bestel ze op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave