Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

BKT Banden

BKT

BKT-banden – om het meeste uit uw machines te halen

BKT werd in 1995 opgericht en is momenteel één van 's werelds toonaangevende bandenfabrikanten voor industrieel en agrarisch gebruik buiten de normale wegen. Het bedrijf exploiteert momenteel drie bandenfabrieken en een geavanceerde fabriek voor mallen in India, en exporteert haar producten naar meer dan 120 landen over de hele wereld. Het merk staat bekend om de kwaliteit van zijn allroundbanden en gespecialiseerde banden voor de landbouw, gras, bouw, bosbouw en industriële toepassingen, en ook banden voor sport, terreinwagens en go-karts.

Een goede grip in elke situatie, met BKT-banden van autobandenmarkt.nl

Op autobandenmarkt.nl kunt u tegen de meest voordelige prijzen BKT-banden kopen die geschikt zijn voor een breed scala aan activiteiten. Als u betrouwbare land- en bosbouwbanden nodig hebt, denk dan aan de uitstekende modellen radiaalbanden voor tractoren uit de 65-, 70-, en 85-serie, of de 90- en 95-serie voor radiaalbanden voor cultuurwielen voor tractoren. Er zijn ook vele andere modellen beschikbaar, zoals banden voor oogstmachines, lagedrukbanden, banden met diepe profielen, irrigatietractorbanden en voorbanden voor tractoren.

BKT produceert ook uitstekende off-the-roadbanden en industriële banden in diagonaal- en radiaalconstructies, zoals all-roundvrachtwagenbanden, banden voor heftrucks, industriële tractoren, ongelede dumptrucks en kippers, graafmachines, trilwalsen, ondergrondse mijnbouwmachines en aanhangwagens, alsmede terreinbanden en voor in zand geschikte antislipbanden.

Bestel nu uw all-round- en gespecialiseerde BKT-banden op autobandenmarkt.nl, en krijg de meeste waar voor uw geld.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave