Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Camac Banden

Camac

Camac banden voor de auto’s op leeftijd

De meeste bandenproducten richten de aandacht op de meest gangbare bandenmaten. Hoe meer standaard de afmeting van de band is, hoe meer merken en soorten banden er zijn. Dat is handig wanneer je een Volvo of nieuwere Volkswagen rijdt, maar niet wanneer je een Kever of klassieke Mercedes hebt staan. Voor deze auto’s worden nauwelijks nieuwe banden gemaakt. Camac banden zijn de uitzondering op de regel. Deze autobandenproducent maakt banden speciaal voor de auto’s met een hogere leeftijd, zoals de Morris Minor, de Triumph Stags en andere wagens die gemaakt zijn in de jaren 50’, 60’ of 70’. Heb je een oldtimer staan en zoek je hier nieuwe banden voor, dan is de kans groot dan één van de vele bandensoorten van Camac op jouw auto past.

Camac banden voor jouw oldtimer

Er zijn veel verschillende oldtimers en hoewel de modellen sterk uiteenlopen, zijn er veel gemeenschappelijke bandenafmetingen te vinden. Camac banden zijn beschikbaar in verschillende maten waardoor het gemakkelijk wordt om een passende band te vinden. Hoewel de oldtimers vaak geen hoge snelheden bereiken, is het aanschaffen van kwalitatieve banden een sterke keuze. Zij bepalen niet alleen de snelheid en de remweg, maar spelen ook een grote rol van betekenis wanneer het op comfort aankomt. De banden bepalen de wegligging en de mate van geluid die de auto in komt tijdens het rijden. De banden voor de oldtimers zijn gewoon via het internet te bestellen tegenwoordig. Op autobandenmarkt.nl kun je alle Camac banden tegen aantrekkelijke prijzen vinden, inclusief een lange lijst met partners die de banden direct op jouw oldtimer kunnen zetten.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave