Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Continental WinterContact TS 850P Banden

Continental WinterContact TS 850P, een winterband die voor veiligheid en comfort staat

Continental is een van de grootste bedrijven op het gebied van bandenproductie, maar bij Continental wordt veel meer gedaan. Naast het maken van banden, wordt er veel tijd gestoken in de ontwikkeling en het onderzoek naar de beste samenstellingen, het beste patroon op de banden en de manieren om de banden duurzamer te maken. Een kortere remweg, meer comfort voor de bestuurder en een lager brandstofverbruik, dat zijn een paar van de doelstellingen die Continental dagelijks nastreeft. Het brede assortiment aan banden van deze producent zorgt ervoor dat er altijd Continental banden te vinden zijn voor jouw automerk en model. Continental bevindt zich in een hoger prijssegment dan gemiddeld, maar aangezien de banden veel langer meegaan dan gemiddeld, is dit een logische keuze voor de verstandige autogebruiker.

De winterband die je op de weg houdt bij ijs en sneeuw

Continental test de banden altijd grondig, maar bij de Continental WinterContact TS 850P zijn ook veel testen gedaan door andere bedrijven, zoals AutoBild Sportcars. Zij hebben de band getest met een Mercedes C-klasse (de band is ontwikkeld voor middelgrootte luxere auto’s en SUVs) en stelden vast dat de band goed presteert bij remmen op nat wegdek, maar vooral een goede grip heeft onder zwaardere omstandigheden. Bij droog wegdek reageerde de band dynamisch en sportief, dus ook hier scoort de Continental WinterContact TS 850P punten, wat niet standaard is voor winterbanden. Deze Continental WinterContact TS 850P is overigens gewoon direct online te bestellen in alle maten op autobandenmarkt.nl, de website waar meer dan 25.000 banden klaarstaan voor levering naar alle landen in Europa!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave