Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Cooper Banden

Cooper

Cooper banden– Betere kwaliteit, meer waarde

Cooper heeft wortels die meer dan een eeuw geleden teruggaan. Het is een Amerikaanse bandenfabrikant die niet alleen de tand des tijds heeft doorstaan, maar met doorzettingsvermogen en respect voor klanten successen heeft weten te behalen. Heden is Cooper meer dan ooit aanwezig op de markten van de Oude Wereld en zijn producten zijn goed aangepast aan de eisen van de Europese autoriteiten en automobilisten.

Cooper Tire & Rubber Company heeft zijn plaats verdiend als een grote bandenfabrikant en de zeer concurrerende banden in het assortiment zijn beschikbaar op autobandenmarkt.nl tegen zeer voordelige prijzen. Onze brede selectie Cooper banden bevat vele modellen en maten, geschikt voor bijna elk voertuig en elke chauffeur. Of u nu banden wenst voor het comfortabele cruisen op snelwegen, voor een pittige rijstijl op bochtige wegen of voor het trotseren van moeilijk terrein, we hebben ze allemaal.

Een perfecte band voor elke gelegenheid

Voor de zomer biedt Cooper een aantal zeer aantrekkelijke modellen. De Cooper CS2 is perfect voor zuinige, kleine en compacte auto's en de productlijn Zeon omvat een aantal varianten voor compacte en middelgrote personenauto's, sportauto's en SUV's. De productlijn Discoverer biedt zomer- en winterbanden voor veeleisende SUV's en vierwiel aangedreven auto's. De productlijn WeatherMaster bestaat uit talrijke winterbanden voor allerlei auto's en SUV's en chauffeurs van bestelwagens kunnen zich laten verleiden door de AV11 zomerbanden of de VanMaster M + S winterbanden.

Gebruik onze zoekfunctie om gemakkelijk Cooper banden te vinden die bij uw auto passen en profiteer van onze lage prijzen en uitstekende klantenservice. Wij bieden gratis levering voor bestellingen van twee of meer banden en een uitgebreid netwerk van professionele garages voor uw gemak en veiligheid. Bestel nu op autobandenmarkt.nl!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave